• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.02.2022

19:40

MESEC JE SAM PLOVIO... Jelena Gavrilović oduševila posetioce paviljona Srbije u Dubaiju! (VIDEO)

Informer

Društvo

MESEC JE SAM PLOVIO... Jelena Gavrilović oduševila posetioce paviljona Srbije u Dubaiju! (VIDEO)

Podeli vest

Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem međunarodnom sajmu prehrambene industrije "GULFOOD“ 2022, koji se održava u Dubaiju u periodu od 13. do 17. februara 2022. godine

Srpske firme, njih 13, predstavile su svoje najkvalitetnije proizvode na najvećem regionalnom sajmu prehrambene industrije Gulfood u Dubajiu, u organizaciji Privredne komore Srbije, na kome su zastupljene zemlje iz gotovo celog sveta, a nacionalni paviljon Srbije krase i proizvodi od srpskih tartufa, malina, med, džemovi...

Na paviljonu Srbije u Dubaiju posetioce je oduševila sjajna srpska glumica Jelena Gavrilović koja je izvela numeru "Mesec je plovio" iz kultnog filma "Crna Marija".

Originalnu verziju pesme pevala je Sonja Savić, a kako je Jelena Gavrilović ostavila posetioce u Dubaiju bez daha možete videti ovde:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija