• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

24.02.2022

11:15

NENAD PERIŠ DOBIO PORUKU IZ POLICIJE! Verujem da je Matej živ!

Pixabay/printscreen/fotomontaža

Društvo

NENAD PERIŠ DOBIO PORUKU IZ POLICIJE! Verujem da je Matej živ!

Podeli vest

Nenad Periš i dalje ostaje u Beogradu jer veruje da mu je sin živ i da će ga pronaći. Svestan je vremena koje je prošlo, ali nadu ne gubi

Matej Periš (27) nestao je, u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, a njegov otac Nenad Periš jutros je dobio poruku od načenika beogradske policije o svim saznanjima koja se tiču njegovog sina.

- Obavestio me je pismenim putem da su sve informacije o viđanju mog sina proverene i da se ne radi o njemu već o ljudima koji veoma podsećaju na njega. Zahvalan sam beogradskoj policiji koja predano radi na nestanku mog sina. Mogu da vam kažem da ja i dalje verujem da je živ. Često odlazim na Savanovu. Gledam ka Savi i razmišljam da li je mogao nekim nesrećnim slučajem u nju da upadne. Mislim da ne, što su se složili i moji prijatelji koji su iz Splita pre neki dan došli kako bi me posetili. Odveo sam ih na promenadu da im sve objasnim- kaže za "Telegraf.rs" Nenad Periš.

Prema Nenadovim rečima, ono što je mogao da zaključi šetajući se promenadom jeste da je njegov sin mogao neprimećeno da ode do parkinga i da ga ni jedna kamera ne snimi. 

- Za medije je veoma zanimljivo da Mateju povezuju sa Majom. Mogu vam reći istinu o dugogodišnjoj drugarici mog sina. Iz njenog telefona se jedino vidi da je on pokušao da je kontaktira. Ne znam zbog čega. Ona je sama otišla u policiju i sve ispričala. Verujem Maji i njegovim prijateljima i siguran sam da nisu umešani u nestanak mog sina - kaže Nenad za naš portal.

Nenad Periš i dalje ostaje u Beogradu jer veruje da mu je sin živ i da će ga pronaći. Svestan je vremena koje je prošlo, ali nadu ne gubi.

Mladi Splićanin poslednjeg dana prošle godine bio je u beogradskom klubu "Gotik" . U jednom trenutku u majci kratkih rukava izašao je iz lokala i pokušao tri puta da zaustavi taksi. Signal njegovog mobilnog telefona poslednji put je uočen kod Velikog ratnog ostrva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija