• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.02.2022

09:03

ZAZVONIO JE TELEFON, DOBILI SMO INFORMACIJU DA JE ŽENA SKOČILA SA MOSTA! Samo PET minuta je bilo dovoljno da....

Printscreen tv Pink

Društvo

ZAZVONIO JE TELEFON, DOBILI SMO INFORMACIJU DA JE ŽENA SKOČILA SA MOSTA! Samo PET minuta je bilo dovoljno da....

Podeli vest

Žena (37) je juče oko pola 10 sa Brankovog mosta, a pripadnici rečne policije primili su poziv i krenuli u hitnu intervenciju. Šta se sve dešavalo objasnio je komandir policijske ispostave za bezbednost na rekama Miloš Kostić

- Juče smo dobili dojavu da je nepoznata ženska osoba skočila sa Brankovog mosa. Odmah smo krenuli u akciju. Bilo nam je potrebno samo pet minuta do mesta na kom je skočila. Izvukli smo ženu na obalu, na svu sreću  ona je živa i odmah je prevezena u bolnicu - rekao je komandir policijske ispostave za bezbednost na rekama Miloš Kostić.

Ovo je čak drugi lsučaj u tri dana da se osobe odlučuju za skok sa ovog mosta.

Foto: Printscreen tv Pink

- Na žalost, i u utorak se desilo isto. Lice je skočilo sa mosta, kada smo stigli na mesto, lice je već izašlo na obalu. Tako da se i ta akcija završila uspešno.

Kako kaže, ov početka godine imali su pet akcija spasavanja.

- Od početka godine imali smo 5 situacija pokušaja samoubistava, od toga u tri situacije se radilo o skokovima sa mostova, a u dve situacije pokušaj samoubistva ulaskom u vodu. Brankov most i Gazelu nekako njčešće biraju kada se odlučuju na pokušaj samoubistva - objasnio je Kostić. 

Policijska ispostava za bezbednost na rekama ima poseban spasilački čamac sa kojim reaguje u ovakvim situacijama.

- Mi smo uvek tu za blagovremenu i efikasnu intervenciju. Za ovakve situacije imamo poseban spasilački čamac za efikasno delovanje na vodi. Takođe, u floti imamo još čamaca koji mogu da se koriste u ovakvim slučajevima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija