• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug.rs

22.03.2022

20:44

VOZAČI PAŽNJA! ZBOG RADOVA NA NEKIM DEONICAMA BIĆE IZMENA U SAOBRAĆAJU! Evo kojih...

Tanjug

Društvo

VOZAČI PAŽNJA! ZBOG RADOVA NA NEKIM DEONICAMA BIĆE IZMENA U SAOBRAĆAJU! Evo kojih...

Podeli vest

Prema podacima Uprave granične policije na graničnim prelazima Batrovci i Šid teretna vozila čekaju na izlazu iz zemlje pet sati. Na graničnim prelazima Batrovci i Šid teretna vozila čekaju na izlazu iz zemlje pet sati

Zbog sanacije oštećeng kolovoza na deonici petlja Batajnica - petlja Novi Banovci u smeru ka Novom Sadu saobraćaj se odvija samo preticajnom trakom, upozoravaju Putevi Srbije.

Sutra od 10 do 16 časova na deonici petlja Mostar - petlja Aerodrom, u oba smera saobraćaj će se takođe odvijati samo preticajnom trakom, zbog radova na sanaciji oštećene sigurnosne-elastične ograde.  Radovi će se izvoditi na kraćim deonicama od 300 metara i na njima će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Foto: Tanjug

Radovi na putu

Od 24.marta do 10.aprila (od 7 do 17 časova) na deonici Mali Požarevac - Vlaško Polje, kod mesta Senaja, zbog radova na sanaciji klizišta saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila i biće regulisan semaforskom signalizacijom.

U istom periodu zbog radova na rehabilitaciji mosta preko reke Lugomir na deonici petlja Jagodina-petlja Ćuprija za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka u smeru Niš-Beograd.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija