• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.04.2022

16:30

NOVA DRAMA NA NEBU! Avion Er Srbije ponovo pratili borbeni avioni! Sve se desilo na letu iz Rusije...

informer.rs

Društvo

NOVA DRAMA NA NEBU! Avion Er Srbije ponovo pratili borbeni avioni! Sve se desilo na letu iz Rusije...

Podeli vest

Avion Er Srbije na relaciji Sankt Peterburg - Beograd ponovo su ispratili borbeni avioni

Tokom današnjeg dana avion kompanije Er Srbija, na letu JU 671, koji je išao iz Sankt Peterburga ka Beogradu, tokom preleta iznad teritorije Litvanije, ispratili su borbeni avioni sa oznakama Belgije.

Avion je bezbedno sleteo na beogradski aerodrom u 13:50 časova.

Kako saznajemo, bilo je najavljeno da će avioni pratiti naš avion, ali nikome ni iz Er Srbije ni drugim nadležnim organima nije jasno zašto bi nas pratili.

Podsećamo, ovo je već drugi put da se tako nešto dešava. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na Radio televiziji Srbije otkrio je da se isto dogodilo 6. aprila na letu Moskva - Beograd kada je avion Er Srbije pratio jedan od lovaca NATO aviona.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ratko

pre 2 godine

Vucicu zovi stoku iz Belgiju i jebi im mater ,isteraj napolje tu NATO bagru iz grneralstaba iz Srbije daj sta se pravite idioti,dokle vise

dzale

pre 2 godine

Pa prosto da se ne 'prikrpi" neki ruski osmatracki avion i pod senkom putnickog , na radaru, ne snima polozaje NATO-a u Litvaniji...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija