• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.05.2022

18:41

UMALO IZBILA TUČA U PORODILIŠTU! Isto ime i prezime, dva različita muža! Simpatična slučajnost razjarila porodilje!

Shutterstock

Društvo

UMALO IZBILA TUČA U PORODILIŠTU! Isto ime i prezime, dva različita muža! Simpatična slučajnost razjarila porodilje!

Podeli vest

Da sličnost između nekih ljudi može napraviti veliki problem svedoči i slučaj iz jednog beogradskog porodilišta

Nije tajna da se porodilje nalaze pod velikim uticajem hormona nakon porođaja. Imajući u vidu sa kakvim problemima i iskušenjima se susreću tek ostvarene majke u porodilištima i pod kakvim su stresom, ne čudi što se može desiti da lako upadnu u okršaje.

Događaj od pre dvadesetak godina upravo potvrđuje gore navedeno. Naime, suprug jedne od porodilja zamolio je medicinsku sestru da prenese njegovoj supruzi da se pojavi na prozoru. Želeo je da joj mahne i pošalje poljubac, jer je ulazak u porodilište bio zabranjen.

Dežurna sestra je ušla u sobu i izgovorila ime i prezime supruga porodilje koji ju je željno iščekivao da se pojavi na prozoru kako bi joj uputio gest ljubavi.

Foto: Lj.S.

Ispred porodilišta muž čekao ženu da se pojavi na prozoru

Ovde je nastao problem, jer su dve porodilje u isto vreme krenule ka prozoru. Nastala je neprijatna tišina, a potom i ubeđivanje medicinske sestre kako baš njen muž čeka ispred porodilišta.

Kako je brzo ustanovljeno da porodilje imaju muževe sa identičnim imenom i prezimenom, medicinska sestra je rekla da obe porodilje bace pogled na ulicu radi utvrđivanja čiji je muž u pitanju.

Tada je umalo izbila tuča, jer je svaka porodilja želela da dokaže da baš njen "mužjak" čeka ispred porodilišta. Da muka bude veća, muževi su pored istog imena i fizički bili slični, pa je nastao haos i razdvajanje razjarenih majki, sve dok na kraju jedna od njih nije primetila da gospodin oko koga je nastala frka ima malo zakrivljeniji nos od njenog supruga. Tek tada se situacija primirila i stvari su došle na svoje mesto, a slučaj je ostao da se prepričava kao simpatična slučajnost među medicinskim osobljem godinama nakon toga.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija