• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.05.2022

16:07

IZVUČEN GLAVNI DOBITNIK NIS-OVE POKLON AKCIJE Besplatno gorivo za potrošača iz Beograda

Promo

Društvo

IZVUČEN GLAVNI DOBITNIK NIS-OVE POKLON AKCIJE Besplatno gorivo za potrošača iz Beograda

Podeli vest

Dušan Rodić iz Beograda nagrađen je sa tri meseca besplatnog goriva, odnosno 49.200 bonus poena na „Sa nama na putu“ kartici lojalnosti koje može iskoristiti na benzinskim stanicama kompanije NIS. Dušan je dobitnik najvrednije nagrade u okviru velike poklon- akcije koju je NIS organizovao na štandu kompanije na Sajmu automobila, koji se održava od 12. do 15. maja na Beogradskom sajmu. Iako je dodeljena najvrednija nagrada, u NIS-ovoj poklon akciji posetioci mogu da učestvuju do kraja Sajma, a svaki učesnik dobija neki od poklona koje je ovim povodom pripremila kompanija za posetioce štanda

U okviru ovogodišnje manifestacije NIS predstavlja svoj program lojalnosti „Sa nama na putu“ koji omogućava ostvarivanje ušteda prilikom kupovine na benzinskim stanicama NIS- a. Program lojalnosti „Sa nama na putu“ kompanija NIS je pokrenula pre sedam godina, a njegovoj sve većoj popularnosti doprinele su i nove funkcionalnosti i inovativne usluge koje je NIS razvio tokom poslednjih godina. Između ostalog, NIS je uveo digitalizovanu „Sa nama na putu“ karticu koju potrošač može da koristi direktno sa mobilnog telefona, putem istoimene mobilne aplikacije.


NIS će takođe upoznati sve zainteresovane i sa benefitima upotrebe Drive.Go mobilne aplikacije, koja omogućava plaćanje goriva na samom točionom mestu, bez ulaska u prodajni objekat. NIS je prvi u Srbiji omogućio ovu vrstu nabavke goriva i neprestano unapređuje funkcionalnosti aplikacije.

Foto: Promo

Dobitnik NIS-ove nagrade Dušan Rodić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

kao i kod Lukoila .. sve posteno .. pa na pola .. ;)

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija