• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.05.2022

12:47

REVIJOM IRENE GRAHOVAC I PROSLAVOM JUBILEJA – 20 GODINA RADA MODNE AGENCIJE SELECT ZAVRŠEN 34. FASHION SELECTION

Saša Džambić

Društvo

REVIJOM IRENE GRAHOVAC I PROSLAVOM JUBILEJA – 20 GODINA RADA MODNE AGENCIJE SELECT ZAVRŠEN 34. FASHION SELECTION

Podeli vest

Spektakularnom revijom Prvih 20, kojom je modna agencija Select obeležila 20 godina rada, sinoć je u hotelu Hyatt Regency završen 34. Fashion Selection

Mnogobrojni posetioci prisustvovali su jedinstvenom scenskom performansu, kojim su se vratili kroz vreme, 20 godina unazad, koliko modna agencija Select i Fashion Selection diktiraju standarde na regionalnoj modnoj sceni.

Foto: Saša Džambić

Pistom su, praćeni uživo muzikom benda Gift, prodefilovali manekeni koji su u proteklih 20 godina prošli kroz modnu agenciju Select i dali veliki doprinos razvoju modelinga u Srbiji, u modelima dizajnera i brendova koji kroz Fashion Selection sve ovo vreme postavljaju trendove na našem modnom tržištu. U ulozi manekena na pistu su izašli i gosti modne agencije Select, voditelj i novinar Danilo Mašojević, glumac Luka Raco, Dr Feelgood, Miki Panjković…

Revija Prvih 20 emotivno je završena zajedničkim izlaskom na scenu direktora modne agencije Select Nebojše Grnčarskog i svih manekena. 

Reviji Prvih 20 prethodila je revija Irene Grahovac, koja je prikazala predjesenju kolekciju Contra. I za ovu reviju tražila se karta više, a publika je u prepunom gledalištu Kristalne dvorane hotela Hyatt Regency mogla da vidi modele u Ireninom prepoznatljivom stilu.

Kolekciju Contra čine prsluci, jakne, mantili, pantalone, suknje, urbanog dizajna i modernog kroja, koji su na publiku ostavili izuzetan utisak. 

Poslednje veče 34.Fashion Selectiona otvorila je revija Dragane Gleđe, i autorskih brendova Miss Hoodie i Dach Swim. Dragana Gleđa, koja se uz modni dizajn bavi i slikarstvom, prikazala je kolekciju oslikanih košulja Kosmički pejzaži, praćenu njenim slikama.

Foto: Saša Džambić

Glavni motiv kolekcije i umetničkih dela Dragane Gleđe je element slučajnosti, a ova kolekcija je zbog izuzetno zanimljive postavke na pisti privukla veliku pažnju. Brend Miss Hoodie, nastao iz kreativne radionice dve dame, majke i ćerke Gordane i Anje Boškić, predstavio je kolekciju bezvremenskih odevnih predmeta za svaku priliku, u kojima se svaka žena oseća sjajno. Svaki komad ove kolekcije rađen je ručno i odlikuje ga dugotrajnost i kvalitet. Atmosferu na ovoj reviji zagrejala je Danijela Labović kolekcijom kupaćih kostima svog brenda Dach Swim. Jednostavni, a efektni, svedeni, a raskošni, kupaći kostimi Dach Swim biće preporuka za ovo leto i plaže širom sveta. 

Nakon dve godine pauze zbog pandemije virusa korona, Fashion Selection se vratio kroz velika vrata, a naredni nas očekuje od 19. do 21. novembra u hotelu Hyatt Regency.   

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija