• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.05.2022

19:54

TRUO KAO KLOZETSKA DASKA, MOTOR LUPA KAO KRUNJAČ... Hit oglas za prodaju automobila nasmejao Srbiju! IDE, NEĆE DA CRKNE, NE DA SE! (FOTO)

Društvo

TRUO KAO KLOZETSKA DASKA, MOTOR LUPA KAO KRUNJAČ... Hit oglas za prodaju automobila nasmejao Srbiju! IDE, NEĆE DA CRKNE, NE DA SE! (FOTO)

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavio se nesvakidašnji oglas za prodaju polovnog automobila koji je nasmejao mnoge korisnike

Deluje da je vlasnik prilično ljut na svoj BMW 318 TDS i rešio je da bude surovo iskren prema budućem vlasniku automobila. Oglas sadrži pregršt loših karakteristika karavana tako da možda i ne čudi što za njega traži svega 800 evra.

- Na prodaju đubre od auta BMW 318 TDS. Truo kao klozetska daska, motor lupa kao krunjač, pali iz 5. puta, a kad upali dimi kao "smederevac". Motor troši ulje kao riblji restoran, nema šta mu nisam radio, popravljao dizne, creva, sve i vozim ga svaki dan kao da sam ga ukrao. Ide, neće da crkne, ne da se! Ko kupi, uzeo je sebi pravu lađu gde moraš još toliko dati koliko je cena auta, a cena je 800 evra. Da napomenem da mora da bude na nizbrdici jer onda neće da vrati naftu u rezervoar - piše u oglasu.

 

Vlasnik automobila - koji je sudeći prema broju telefona iz Srbije - dodaje da je moguća i zamene za konja ili kravu.

Oglas je ubrzo postao viralan. Malo je reći da se komentari na društvenim mrežama samo ređaju, a većina ceni iskrenost vlasnika.

- "Pa realno taj TDS motor i ta godina auta i ne vrede nešto. Čak je mnogo dati i konja za njega - napisao je jedan korisnik", "Ne znam ko ga ne bi kupio uz ovakav opis" - samo su neki od komentara.

Mnogi navod da su zvali broj iz oglasa i da nisu mogli da dobiju vlasnika.

Za sada nije poznato da li je oglas verodostojan ili je u pitanju šala.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija