• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.05.2022

09:01

DI-DŽEJ ŽEKS SE VRAĆA ZA PULT I IMA SJAJAN POVOD! PRDC će na Sajmu tehnike predstaviti patente o kojima bruji i svetska javnost, a za dobru zabavu i muziku pobrinuće se Željko Mitrović!

PInk

Društvo

DI-DŽEJ ŽEKS SE VRAĆA ZA PULT I IMA SJAJAN POVOD! PRDC će na Sajmu tehnike predstaviti patente o kojima bruji i svetska javnost, a za dobru zabavu i muziku pobrinuće se Željko Mitrović!

Podeli vest

U periodu od 24. do 27. maja, na Beogradskom sajmu održaće se 64. Međunarodni sajam tehnike po sloganom „Inovacije pred vašim očima

 Tokom trajanja sajma, posetiocima iz Srbije i regiona predstaviće se i Pinkov istraživačko-razvojni centar (PRDC).

Osim što će zainteresovani moći da se upoznaju sa patentima na kojima radi tim inženjera u ovoj kompaniji, posetioce očekuje i nastup Željka Mitrovića, odnosno di-džej Žeksa, na Afterwork matineu na štandu Pinkovog istraživačko-razvojnog centra u hali 3 Beogradskog sajma u utorak 24. maja od 17 časova.

Foto: PInk

Posle gotovo tri godine pauze, di-džej Žeks se vraća za pult i obećava kvalitetnu muziku i dobru zabavu za sve posetioce PRDC-jevog štanda i Sajma tehnike. Kako bi doživljaj bio potpun, di-džej Žeksa će pratiti i plesačice, te će ovaj performans sasvim sigurno izazvati pažnju posetilaca Sajma tehnike.

Pored nastupa di-džej Žeksa, posetioci Sajma tehnike će na PRDC-jevom štandu moći da vide patente koji su zaintirigirali i svetsku javnost. Nakon najvećih svetskih događaja posvećenih inovacijama i tehnologijama na kojima je PRDC izlagao, poput EXPO 2020 u Dubaiju i UMEX 2022 u Abu Dabiju, sada će posetiocima sajma iz Srbije i regiona predsatviti IKA seriju dronova – koja obuhvata dronove IKA-50, IKA-20, IKA-MINI i IKA-01 – karting sa mlaznicama, leteći automobil (eng. flying car), ali i simulator leta. 

Foto: PInk

Dakle, javnost u Srbiji će po prvi put uživo moći da vidi kako izgledaju patenti PRDC-ja i da se uvere zbog čega su izazvali veliko interesovanje na inostranim sajmovimai zbog čega je kompanija PRDC otpočela masovnu prozivodnju dronova za svetsko tržište.

Sve ono na čemu radi tim inženjera u kompaniji PRDC je potpuno u skladu sa sloganom Sajma tehnike „Inovacije pred vašim očima“ – jer je ova kompanija, iako postoji tek dve godine, upravo sinonim za inovacije.

Foto: PInk

PRDC je, zajedno sa Željkom Mitrovićem, uspeo da pozicionira Srbiju visoko na svetskoj mapi kada je reč o novim tehnologijama, a ovim putem vas pozivamo da posetite štand kompanije PRDC na Sajmu tehnike, upoznate se sa svim patentima, vidite leteći automobil po prvi put uživo, i naravno, uživate u Afterwork matineu i nastupu di-džej Žeksa u utorak 24. maja od 17 časova u hali 3 Beogradskog sajma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija