• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M. Pešić

29.06.2022

18:05

MAJKA ME OSTAVILA PORED KONTEJNERA DA UMREM! Tužna sudbina Leskovčanke: DECA SE IGRALA RATA PROTIV MENE JER SAM USVOJENA

Privatna arhiva

Društvo

MAJKA ME OSTAVILA PORED KONTEJNERA DA UMREM! Tužna sudbina Leskovčanke: DECA SE IGRALA RATA PROTIV MENE JER SAM USVOJENA

Podeli vest

Životna priča mlade Milice Mršulje nikoga ne ostavlja ravnodušnim, od male bebe bačene pored kontejnera do uspešne žene

Milica Mršulja rođena je 5. februara 1994. godine u Gnjilanu, a odmah nakon toga je ostavljena u kutiji pored jedne škole.

- Odmah nakon rođenja ostavljena sam u kutiji pored jedne škole. Ujutru je slučajni prolaznik video promrzlu bebu u kutiji, pozvao policiju i naredna tri i po meseca provodim u gnjilanskoj bolnici. Za to vreme moju biološku majku traži policija zbog pokušaja čedomorstva - ispričala je za Informer.rs Milica.

Sa 5  godina je saznala da je usvojena.

- Za vreme rata, 1999. godine sam saznala da sam usvojena. Deca iz ulice su čula od svojih roditelja i onda su to iskoristili da se igraju rata protiv mene. Tada su mislili da je to nešto loše, da sam ja drugačija od njih. Preživela sam vršnjačko nasilje i mogu reći, saznala sam na najgori način.

Foto: Privatna arhiva

Milica Mršulja

Milica je dve godine pokušavala da nađe svoje biološke roditelje.

- Sa 16 godina se javila ta želja u meni, tragala sam sve do 18. godine. Put je bio trnovit, sva vrata institucija bila su mi zatvorena, jer je moj biološki otac bio jako uticajan ćovek i zataškavao je sve - priča ona za naš portal i dodaje:

- Upoznala sam ženu koja me je rodila, ali nismo više u kontaktu. Ona je sasvim obična žena iz komšiluka, žena koju srećete svakog dana, za koju nikada ne biste kazali da je tako nešto učinila.

Milica naglašava kako nikada ne bi mogla a oprosti majci jer ju je napustila na takav način.

- Bila sam ubeđena da sam oprostila, ali od kada sam i sama postala majka, shvatila sam da to ipak neću moći. Ona je mene ostavila da umrem, a to ni jedna prava majka ne bi uradila. Mogla je da me ostavi na toplom, sigurnom mestu, tada bih sigurno drugačije razmišljala.

Odrastanje

Ova mlada, snažna žena je, kako kaže, odrasla u jednoj divnoj porodici u Leskovcu.

- Odrasla sam sa majkom, ocem i bakom.. Usvojena sam u Leskovcu, gde i danas živim. Pored njih sam imala sve. U toj porodici bila sam voljeno i željeno dete.

Foto: Privatna arhiva

Milica sa suprugom i sinom

Sa biološkom majkom nije u kontaktu, dok je sa pravom majkom u idealnim odnosima, objasnila je naša sagovornica.

- Kada kažem "prava majka", mislim na onu koja me je usvojila. Otac je, nažalost, preminuo, ali je bio najbolji tata na svetu. Danas sam udata i srećna žena, imam podršku sa svih strana i najveću radost, sina Iliju.

Kako kaže, svog sina nije upoznala sa biološkom majkom, niti joj je to u planu.

Milica se bavi novinarstvom na lokalnoj televiziji u Leskovcu, ali nam je otkrila da je njena prva ljubav gluma. Takođe i piše, pa tako ima tri objavljena romana: "Bez granica", "Bez granica - Zauvek"  i roman "Koma", koji je ujedno i njena autobiografija smeštena u jednu filmsku priču.

- Trudim se da svom detetu budem najbolja majka i zajedno sa suprugom mu pružamo svu ljubav ovog sveta - kaže za Informer.rs Milica Mršulja.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija