• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.05.2022

16:27

NEŠTO NAJSLAĐE ŠTO ĆETE DANAS VIDETI! Kada šetaju ulicom, oni su glavna ATRAKCIJA i niko ne može da ostane RAVNODUŠAN! (FOTO)

Shutterstock

Društvo

NEŠTO NAJSLAĐE ŠTO ĆETE DANAS VIDETI! Kada šetaju ulicom, oni su glavna ATRAKCIJA i niko ne može da ostane RAVNODUŠAN! (FOTO)

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavila se slika koja je raznežila sve korisnike

Naime, slika koja je nastala kako tvrdi jedan tviteraš u Stolcu, postala je viralna, a kada je vidite shvatićete i zbog čega.

Navodno, jedan vlasnički pas odlazi sam u čaršiju, a zatim se nađe sa svojim prijateljem lutalicom koji ga uzme za povodac i tako se šetaju gradom.

- Ako sam dobro shvatio priču, ovaj pas što ima lanac je vlasnički pas i njega gazda pusti da izađe u čaršiju kako bi se našao sa svojim vernim drugom lutalicom koji ga ovako uzme za povodac i njih dvoje se tako šetaju gradom i fino im je - napisao je on.

Odmah su usledili komentari ostalih korisnika koji nisu krili oduševljenje.

"Nešto najslađe što ćemo danas videti", "Jaoo, predivno", "Imaju više osećanja i ljubavi od pojedinih ljudi" - samo su neki od komentara.

Jedan korisnik je upitao zašto i drug ne dobije svoj dom, na šta je tviteraš odgovroio, "to je duga priča".

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kaya

pre 1 godinu

Bilo bi ekstra da se i on udomi, ili da mu se napravi kucica kod psa drugara, da ne bude vise ulicni... Bio bi naslov jos lepsi, srca punija.. Ako imas za jednog uslove, ni drugi ne ni bio visak.. Imam dva i uzivaju u stanu .. Apel da se usvoji i taj pas, molim Vas..

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija