• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M. Pešić

02.06.2022

14:44

UZ POMOĆ SVIH DOBRIH LJUDI, USPELI SMO! Oglasila se Vukanova tetka nakon vesti da je primio lek, evo šta je rekla o bolnici u kojoj je mališan smešten

printscreen

Društvo

UZ POMOĆ SVIH DOBRIH LJUDI, USPELI SMO! Oglasila se Vukanova tetka nakon vesti da je primio lek, evo šta je rekla o bolnici u kojoj je mališan smešten

Podeli vest

Vukan Stojilković iz Vranja je 31. maja primio lek, a sada se za Informer.rs oglasila njegova tetka

- Nakon silnih analiza i provera celokupnog stravstvenog stanja, Vukan je u utorak primio Zolgensmu u Bethesdi u Budimpešti. Nemamo dovoljno odgovarajućih reči da opišemo svoju zahvalnost i sreću. Uz Božiju pomoć i pomoć svih dobrih ljudi, mogu ponosno da kažem da smo uspeli! Sada prestaje praćenje reakcije leka i vežbanje, kao i do sada - rekla je M.R. za naš portal i dodala:

- Vukan će još neko vreme provesti tamo, zavisi od toga koliko napreduje sam proces i terapija. Bethesda je jedna jako stručna i ozbiljna zdravstvena ustanova koja je Vukanu, kao i Ivanu i Milošu, njegovim roditeljima, pružila najbolji mogući tretman. Obavešteni su o svakom mogućem detalju.

Naglašava kako veruje u to da će mali Vukan lepo odreagovati na lek jer je on, kako kaže, od samog početka veliki borac. 

- Šansu za borbu smo dobili zahvaljujući našoj velikoj armiji, a sada nam prestaje da grabimo sve prilike i sami ih stvaramo da njemu detinjstvo bude što bezbednije i zdravije.

Foto: Privatna arhiva

Vukan sa mamom i tatom

Vukanova tetka, kao i ostatak njegove porodice se zahvaljuje na velikoj podršci i pomoći koju im ljudi svakodnevno pružaju.

- Pomogli su jednom malom životu da se razvije i raste, igra, mašta i voli. Sigurna sam da će i on jednoga dana bidi ovako zahvalan i ponosan na sve svoje prijatelje širom sveta! - zaključila je ona za naš portal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija