• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.06.2022

12:12

VODITELJKA SLAGALICE PONOVO IZAZVALA BURU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Gledaoci ostali razočarani nakon ove GREŠKE! Da li je moguće? (FOTO)

printscreen RTS

Društvo

VODITELJKA SLAGALICE PONOVO IZAZVALA BURU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Gledaoci ostali razočarani nakon ove GREŠKE! Da li je moguće? (FOTO)

Podeli vest

Najpopularniji porodični kviz u Srbiji ponovo je dobio svojih pet minuta na Internetu. Ovoga puta zbog greške koja je zbunila gledaoce, a oni nisu ostali dužni na društvenim mrežama

Plavi takmičar Rade prilično lako je pobedio crvenog protivnika Stefana, a najnoviju epizodu "Slagalice" obeležila je greška voditeljke u samom finišu, koju su tviteraši odmah primetili.

Sama asocijacija je bila logična, a rešenje je glasilo glava, ali je onda voditeljka napravila grešku objašnjavajući rešenje.

- Pismo i glava na novčiću, kruna se nosi na glavi, "Glava šećera" je pripovetka Stevana Sremca i brdo u Rio de Žaneiru, i lice je prednji deo glave - rekla je voditeljka Kristina Radenković.

Na licima takmičara se nije videlo negodovanje, ali su društvene mreže odmah krenule u "napad". Razlog je u tome što "Glavu šećera" nije napisao Stevan Sremac već Milovan Glišić.

- "Slagalica danas, 'Glava šećera' od Stevana Sremca a Milovan Glišić se žali Milki Canić koga je ostavila u kvizu", "Do danas sam živeo u uverenju da je 'Glavu šećera' napisao Milovan Glišić ali mi 'Slagalica' večeras otvori oči informacijom da je to napisao Stevan Sremac" - ređali su se komentari.

Ovo nije prvi, ali verovatno ni poslednji put da se u popularnom kvizu potkrade greška koja odmah postane viral na Internetu.

Ko radi taj i greši, pa se pored sticanja znanja gledaoci zabave i na društvenim mrežama što je, očigledno, dobitna kombinacija.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ranko

pre 1 godinu

Kristina svojom negativnom energijom čini da "Slagalica" ne predstavlja više vrhunski doživljaj,mnogo je u prvom planu,takođe i Milica Gacin previše priča,vrlo brzo,polurazumljivo.Kratka forma kviza traži i sluh voditeljke šta je norma u mešanju,komentarisanju i nepotrebnom humoru i bodrenju(samo jednog)učesnika.Pre nekoliko godina su dva vrhunska igrača imala duel u finalu.Koncentrisani i u igri potpuno, su doživeli šale i davanje predaha koji im je samo štetio,kao i gledaocima.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija