• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.06.2022

12:51

VAŽNO JE DA NAŠI SLUŽBENICI ČUVAJU ZDRAVLJE! Vulin: Posvećeni smo afirmaciji sporta u policiji

MUP Srbije

Društvo

VAŽNO JE DA NAŠI SLUŽBENICI ČUVAJU ZDRAVLJE! Vulin: Posvećeni smo afirmaciji sporta u policiji

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je u okviru projekta "Sport u policiji 2022", koji realizuje Ministarstvo unutrašnjih poslova sa Sportskim savezom Srbije, prisustvovao danas finalnoj utakmici u basketu drugog kruga takmičenja za region Beograd

Vulin je istakao je da je Ministarstvo unutrašnjih poslova posvećeno afirmaciji i razvoju sporta u policiji, te da je danas, zahvaljujući ekonomskom napretku države u mogućnosti da sport učini dostupnim svakom svom pripadniku.

Foto: MUP Srbije

- Ministarstvo unutrašnjih poslova danas je u prilici da sport učini dostupnim svim svojim pripadnicima. Hoću da sport bude dostupan svakom mom policajcu. Važno mi je da policijski službenici očuvaju svoje zdravlje, ali mi je isto tako važno da kroz bavljenje sportom pripadnici snaga bezbednosti razvijaju svoje sposobnosti i veštine - istakao je ministar unutrašnjih poslova Vulin.

Foto: MUP Srbije

On kaže da je ponosan na to što Ministarstvo unutrašnjih poslova u svojim redovima ima vrhunske sportiste koji na domaćim i svetskim takmičenjima osvajaju izuzetne rezultate, obaraju rekorde i osvajaju najviša odličja i pojedinačno i u ekipnim sportovima.

- Ali sam još ponosniji na to što se sve veći broj pripadnika policije bavi rekreativno sportom. Pored toga što imamo čestite, vredne ljude, posvećene službi i zaštiti građana, imamo i vrhunske sportiste koji daju najbolji primer našoj deci. Baš zato smo i formirali Sportsku jedinicu, a od njenih pripadnika očekujem još veće rezultate u narednom periodu - poručio je ministar unutrašnjih poslova.

Foto: MUP Srbije

Finalni treći krug takmičenja "Sport u policiji" održaće se u prvoj nedelji septembra u Vrnjačkoj Banji u futsalu, basketu, odbojci, atletici, streljaštvu, džudou i drugim sportskim disciplinama, navedeno je u saopštenju MUP-a.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vulinu Plaketa za poseban doprinos jačanju bezbednosti
Politika

Vulinu Plaketa za poseban doprinos jačanju bezbednosti

Odbornici Skupštine opštine Sokobanja dodelili su ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu Plaketu za poseban doprinos jačanju bezbednosti opštine Sokobanja i Republike Srbije na obeležavanju Dana ove opštine, saopšteno je iz MUP-a

21.06.2022

21:00

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija