• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

29.06.2022

06:57

RHMZ IZDAO UPOZORENJE ZBOG VISOKIH TEMPERATURA! Danas i do 37 stepeni! Evo do kada će trajati tropski talas

Tanjug

Društvo

RHMZ IZDAO UPOZORENJE ZBOG VISOKIH TEMPERATURA! Danas i do 37 stepeni! Evo do kada će trajati tropski talas

Podeli vest

U Srbiji će danas najviša dnevna temperatira dostići 37 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije i upozorio da će se veoma toplo vreme zadržati do 6. jula, a da se lokalno očekuju i tropske noći

Prema prognozi, danas će preovlađivati sunčano, jutarnja temperatura biće od 14 do 23, najviša dnevna od 33 do 37 stepeni.

Foto: printskrin/hidmet.gov.rs

Posle podne u planinskim predelima jugozapadne i južne Srbije, uz lokalni razvoj oblačnosti, tek ponegde je moguć kratkotrajni pljusak sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno jak, južni i jugoistočni.

I u Beogradu danas sunčano i veoma toplo. Vetar ujutro slab, a tokom dana i umeren jugoistočni. Jutarnja temperatura od 18 do 23 °C, najviša dnevna oko 36 °C.

Foto: AP/Photo

Tropski dani i noći pred nama

Vremenski izgledi za naredne dane

Do 6. jula zadržaće se pretežno sunčano i veoma toplo sa najvišom temperaturom u većini mesta od 33 do 37 °C, a ponegde se očekuju i tropske noći. U četvrtak i petak posle podne u brdsko-planinskim, a u subotu i krajem perioda ponegde i u ostalim krajevima, uz lokalni razvoj oblačnosti biće i pljuskova s grmljavinom.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija