• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2022

11:28

PUCA SEZONA U CRNOJ GORI! Plaže puste, Crnogorci čupaju kosu s glave! SRBA NI ZA LEK!

Informer

Društvo

PUCA SEZONA U CRNOJ GORI! Plaže puste, Crnogorci čupaju kosu s glave! SRBA NI ZA LEK!

Podeli vest

Letnja sezona u Crnoj Gori je pred pucanjem! Kako saznaje Informer mali broj turista iz Srbije je odlučio da odmor provede kod komšija

Ekipa Informera obišla je nekoliko plaža u Crnoj Gori i sve su bile gotovo puste! Turista je veoma malo, a kako kažu lokalci ne očekuje da će biti bolje ni u jeku sezone između 15. jula i 15. avgusta.

- Nije nam jasno šta se dogodilo. Turista nigde nema. Spustili smo i cene ležaljki. Sada set košta samo 6 evra, ali opet su uglavnom sve prazne - rekli su nam konobari na jednoj plaži.

Foto: Informer

Oni navode da ranijih godina nije moglo da se prođe od Srba, ali da je ove godine situacija drugačija.

- Priče da je skupo letovati u Crnoj Gori rasterale su turiste. Svi rađe idu u Grčku, mada mislim da su i političke tenzije doprinele ovakvoj situaciji. Ja se nadam da će se ovo srediti, jer Crnogorci i Srbi su braća - kaže naš sagovornik.

Foto: Informer

Veliki broj Crnogoraca je u velikoj panici jer živi od turizma. Oni sada smišljaju načine da privuku turiste iz Srbije:

- Uveliko se priča da će svi smanjivati cene. Bolje da zaradimo bar nešto, nego ništa. Kriza je svuda u svetu, cene skaču, ali mi ćemo morati da ih spuštamo jer još jednu ovakvu sezonu nećemo podneti. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mislav

pre 1 godinu

A recite vi bre "neovisni i nepristrasni" novinari, kako to da niste naveli statističke podatke za sezonu za Crnu Goru....znate ono, broj noćenja itd? Jel možda zato što vam ne odgovara pričici? Kao i uvijek...lažeš ko Srbin.

pc

pre 1 godinu

Napokon se Srbi dozvali pameti. Nadam se, napokon. Neka im dođu braća Hrvati i milogorci sa Cetinja. Dosta ste "braćo" vređali sve što je iz Srbije, od natpisa kako samo dolaze paradajiz turisti, kako vam ne trebaju takvi turisti, kako su vam dragi Nemci i Englezi i kako su Rusi prljavi, pa sada imate vaše NATO prijatelje itd... Uživajte, napokon ste napravili što ste hteli, a ja evo već 15 dana u Grčkoj jedem paradajz i mislim još bar 10 dana. Da napomenem da je ovde paradajz lepšeg ukusa i da nosim čarape na nogama. Pozdravite Mila i milogorce.

Lazar

pre 1 godinu

Sami su krivi što gube goste iz Srbije.Neljubaznost, aljkavost, prevelike cene.Ja ove godine za manje para letujem u Turskoj a da ne spominjem uslugu, drže nas kao "malo vode na dlanu".Nikad više u Crnu Goru na odmor.

Doca

pre 1 godinu

Čuš. Montenegro. Čuš. Pa niJesmo mi dostOojni njihoovog visokog turizma. U mne idu oni koji žele miris crkotine i prljavštine u moru. Pored Grčke, Turske i UAE ići kod montenegrina?

Mića

pre 1 godinu

Sad su se setili da smo braća - kad treba da nam uzmu novac? A gde su bili kada nam je bilo teško? Pljuvali su po nama, zajedno sa svima ostalima.

Pera pravda

pre 1 godinu

Neka pozovu svoje NATO prijatelje da ih turistički posete . Od nas je dovoljna što smo im posle zemljotresa 79 napravili ove hotele. DRITAN neka im organizuje državu.

Jagodinka Simonović

pre 1 godinu

Pre ću i u Albaniju da odem nego kod vas. Nezahvalni, samoživi, lendovi... Svakog zovu braćom dok ga muzu. Gde su vam sada Rusi? Dok su dolazili govorili ste da vam Srbi ne trebaju... daleko vam lepa kuća...

srb

pre 1 godinu

hahahah kakav jadni tekst. Ima nas srba u cg ne brinite za nas. Mozda nema srbijanaca

Miloš

pre 1 godinu

Braća smo kad trebaju pare, a kad treba državnost onda ste nacija!?!?

Perica

pre 1 godinu

Sada ste nam braća? Isteraste nam ambasadora,proglasiste genocid u Srebrenici (ni Albanija nije podržala ovakvu kukavnu rezoluciju),pljujete po našoj crkvi i sada braća !?

koki

pre 1 godinu

Kipar, Spanija i Grcka nisu priznale Kosovo. Brazil, Argentina, Meksiko, Indonezija (Bali), Kuba, Maroko... Dovoljno za letovanje. Ima dovoljno prijateljskih zemalja.

Tom Sojer

pre 1 godinu

Sta kaze mi smo braca jes samo kada treba da uzmu pare a za sve ostalo nijesmo braca. Sramota.

Nenad

pre 1 godinu

Kad treba ostaviti pare onda smo braća. Hvala, ali da ste mi rodjena braća i da se ponašate ovako ne bih vam dao ni 1 euro

Brane

pre 1 godinu

Nije valjda da bi vam i srbi bili dobri kraj vaših albanaca I braće iz NATO

Ljubiša

pre 1 godinu

A sad smo braća, je l'? A kad ste priznavali KiM, jesmo i tad bili braća, ili...?

Gojko

pre 1 godinu

Apsolutna laz!!! Ali sta drugo ocekivati od informera i ono govno od vlasnika novina.

Marcco

pre 1 godinu

Puca njima od kada postoji turizam u Crnoj Gori pa nikako da pukne... stvar je u cenama. Poskupelo, brate. Ne samo CG već i Grčka... za neuporedivo manje para, tri puta bolja usluga i standard smeštaja u Egiptu pa i u Turskoj i to sa sve letom od par sati, a više od šar sati bih samo na granici čekao na ovoj vručini.

Građanin

pre 1 godinu

Kaže da smo braća? Da ali samo kada im trebaju turisti i to kao ovce za šišanje, a posle smo im krivi za sve.

Jumo

pre 1 godinu

Mozda su Crnogorci zaboravili da su priznali Kosovo, podrzali Kosovo za prijem u neke medjunarodne organizacije, doneli Rezoluciju o Srebrenici... Sigurno su to već zaboravili. Ali neki od nas će im to pamtiti dok su zivi. A i svoju decu učim da im to zapamte. Neka im sada letuju Šiptari i Bošnjaci...

MiroslavBB

pre 1 godinu

LAZEMO se, NE godinama vec DECENIJAMA!! Pred svaku turisticku sezonu dolaze NAJAVE o NAJboljoj sezoni u protekloj deceniji??!! A onda - PADAJU sve 'maske sa lica' ... Na zalost, tako svijet danas 'funkcionise' - 'SVI' zivimo od lazi??!! Dokle ce tako - mislim da je KRAJ vrlo BLIZU!!!

Gedza

pre 1 godinu

OBJAVITE KOMENTAR DA SU NAM KOMSIJE CRNOGORIJANCI JEL SMO MI ZA NJIH SRBIJANCI!!!

Vasa

pre 1 godinu

Oni še sete da smo braća samo kad dođe leto. E sada neka im Šiptari spašavaju turističku sezonu, ja u tu njihovu septičku jamu od mora nikad više.

Makivic Vladimir

pre 1 godinu

Gde im je eu nato siftari i ostala BAGRA. Neka ih zovu da ih posete i podsete.

Lix

pre 1 godinu

Ko vas j... Nabili ste cene, leželjke 25€ nemaš gde peškir raširiti, bakšiš sami uračunaju, skoro svugde fekalije plutaju.... Da vam nije šiptara i trave ne bi niko ni išao dole...

Olja

pre 1 godinu

Informer-ci....NE JEDITE GOVNA I NE LAŽITE NAROD,pre par dana sam došla iz Cg...krcato je...A VI STE ZLA KOB...MRŠ!!!!

Banbob

pre 1 godinu

Početak letnje sezone - najbolje komšije. Kraj sezone - najgori.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59