• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.07.2022

09:12

OVAJ OGLAS JE RAZBESNEO GRAĐANE! Izdaje se garsonjera, a kada vidite CENU i šta se nudi, NEĆE VAM BITI DOBRO! (FOTO)

printscreen

Društvo

OVAJ OGLAS JE RAZBESNEO GRAĐANE! Izdaje se garsonjera, a kada vidite CENU i šta se nudi, NEĆE VAM BITI DOBRO! (FOTO)

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavio se oglas u kojem se izdaje garsonjera, i koji je razbesneo građane

Uz oglas su postavljene i fotografije garsonjere, za koju vlasnik tvrdi da je namenjena za studente, zaposlene, samce ili starije osobe.

Oglas je razbesneo korisnike društvenih mreža, koji nisu mogli da veruju se za pomenuti smeštaj traži čak 350 evra.

- Izdajem garosnjeru veličine 10m2 u novogradnji iz 2016. godine.

Sastoji se iz jedne prostorije sa odvojenim toaletom i kupatilom. Nalazi se u mirnoj i tihoj Nodilovoj ulici u prizemlju zgrade u blizini Šumarskog fakulteta, Ada Mola, jezera Ada Ciganlija, šume Košutnjak, hipodroma, pijace, prodavnice Maxi, opštine Čukarica i Doma zdravlja na Banovom brdu.

Na 50 metara udaljenosti nalazi se Požeška ulica sa autobuskim i tramvajskim linijama 12, 13, 23, 37, 49, 51, 52, 53, 57, 58, 85, 88.

Mesto je savršeno kao garsonjera za studente, zaposlene, samce, starije osobe.

Grosnjera se izdaje nameštena ili prazna, moguć je svaki dogovor oko mameštaja.

Fiksni režijski troškovi su 350 dinara mesečno za infostan plus strija, internet, telefon u zavisnosti od potrošnje za taj mesec.

Cena izdavanja je 180 evra mesečno, uz obavezan depozit od 250 evra - stoji u oglasu koju je razbesneo mnoge korisnike društvenih mreža.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzioner

pre 1 godinu

Ja izdajem bez depozita i niko se ne buni za kiriju, ali kad odu ostane struja neplacena komunalije i zadnja kirija tako da mora da se uzima depozit ljudi.Pa te pare vam se vraćajući ako ste pošteni i sve namirili.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija