• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

14.07.2022

07:15

PROMENA KURSA DOMAĆE VALUTE! Dinar ima novu VREDNOST!

Društvo

PROMENA KURSA DOMAĆE VALUTE! Dinar ima novu VREDNOST!

Podeli vest

Zvanični srednji kurs dinara prema evru iznosi 117,3871 dinara za evro

U pitanju je neznatna promena vrednosti dinara, objavila je Narodna banka Srbije.

Dinar će prema evru vredeti isto kao pre mesec dana, a na godišnjem nivou i u odnosu na početak godine biće jači za 0,2 procenta.

Foto: Tanjug

Neznatna promena u odnosu na danas

Indikativni kurs dinara prema dolaru je oslabio danas za 0,1 posto na 117,1060 dinara za dolar.

Dinar je prema dolaru slabiji za 3,8 odsto na mesečnom i za 14,8 procenata na godišnjem nivou, a u odnosu na početak godine je u padu za 11,3 posto.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Priprema za odmor je investicija u sigurnost
Društvo

Priprema za odmor je investicija u sigurnost

Dobra priprema će nam omogućiti bezbedan odmor i sigurnu vožnju. Kako? Pa, imamo prijatelja. Taj prijatelj je ozbiljan i pouzdan. I da, ima ga u raznim gradovima i delovima Srbije. On brine o automobilima, to mu je posao. I obezbeđuje sve što je četvorotočkašu potrebno: servise, tehnički pregled, registraciju vozila, uz posebnu pogodnost otplaćivanja u 12 mesečnih rata.

13.07.2022

13:00

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija