• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.07.2022

22:19

VUČIĆ OBJAVIO VAŽNU VEST ZA ŽENE!

printscreen/ TV Pink

Društvo

VUČIĆ OBJAVIO VAŽNU VEST ZA ŽENE!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je važnu vest koja će pomoći poboljšanju nataliteta u Srbiji

- Vlada donosi odluku da se vantelesna oplodnja prihvata za žene ne za 43 već do 45 godina. To nas čeka 260 hiljada dinara samo po prvom pokušaju. Tu odluku donosimo već sutra i mislim da će se sutra glasati o tome na sednici Vlade - rekao je Vučić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mila

pre 1 godinu

Uh, lakse se diše! Hvala, hvala puno! Čekamo ovo već dugo, hvala na ovoj vesti!

Ema

pre 1 godinu

Odlična vest za sve žene koje žele da ostvare najplemenitiju ulogu u životu.

Ona

pre 1 godinu

Vrh ludila.Platimo babama i dedama da radjaju decu jer se gospoda pronalazila i uzivala do 45.Moze onim slucajevima koji su u braku od svoje 25. - 28. pa im zivot nije bio naklonjen.Ostali su mogli do tih godina da steknu i sami.I treba pomoci onima koji su od 25.-30. postali samohrani roditelji, nemam partnera ali zelim potomstvo.Postujmo prirodu i sve sto je moralno i prirodno.Ostalo je izivljavanje na ostatku drustva koje pokusava da zivi i prezivi.

Nina

pre 1 godinu

Ovo je zaista sjajna i najradosnija vest, dati priliku i zenama koje su presle 43, da beloj kugi stanemo na put.

Mala plava

pre 1 godinu

Drzava podrzava natalitet i rađanje i ova granica povecanja za godine do 45.znacice puno i doprinece natalitetu i mnogim parovima da se ostvare kao roditelji

Jovanka

pre 1 godinu

Vest je odlična, odluka je prava za nase zene!

marko

pre 1 godinu

Nasa drzava radi sve kako bi se sto vise dece radjalo!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija