• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2022

10:38

MALI VIKTOR IDE NA LEČENJE! Neverovatan preokret priče! Za dan skupljeno 15.000 evra, a onda...NJEGOVA MAJKA OBJAVILA SREĆNE VESTI!

Budi Human

Društvo

MALI VIKTOR IDE NA LEČENJE! Neverovatan preokret priče! Za dan skupljeno 15.000 evra, a onda...NJEGOVA MAJKA OBJAVILA SREĆNE VESTI!

Podeli vest

Vest o teško bolesnom dvogodišnjaku Viktoru Stanisaljeviću kome treba 110.000 evra za lečenje potresla je Srbiju i građani su masovno počeli da skupljaju novac. Međutim, njegova majka je juče iznenada zaustavila akciju jer je, kako je navela, došlo do potpunog preokreta

Ona se uveliko sprema da odvede svoje dete u inostranstvo na lečenje:

- Dragi ljudi, juče se desilo čudo! Hvala svima do neba! Nemojte uplaćivati više novca i slati SMS jer smo sakupili deo koji nam je potreban za početak. Onaj iznos koji stoji kao cilj je bio za kliniku u Filadelfiji koja je na kraju koštala mnogo više. Stanite sa uplatama jer se desilo nešto za šta smo izgubili svaku nadu. Kada dobijem potvrdu definitivno sve ću vam ispisati - napisala je žena na Instagramu. 


Po društvenim mrežama se pojavila informacija da je Viktor dobio priliku da se besplatno leči u bolnicu Saint George u Memfisu. Da je zaista pitanje vremena kada će krenuti na lečenje, potvrdila je i njegova majka.

 

 

- Ne znam kako bih se zahvalila. Pored ogromne novčane pomoći koju smo dobili za jedan dan, tolika količina pozitivne energije, toliko molitve, toliko lepih reči. Sigurna sam da je sve to doprinelo da nas prime na ovu kliniku. Još nekoliko dana da izdržimo. Sutra zakazujemo razgovor za vizu i rezervišemo let. Viktor će dobiti transfuziju, trombociti su mu užasno niski, ali dobićemo i njih ako bude bilo potrebe. Doktori ga ovde pomno prate svaki dan i mislim da će sve proći kako treba - napisala je ona.

Za samo jedan dan za Viktorovo lečenje je sakupljeno više od 15.000 evra! 

Viktor se sa majkom nalazi na Institutu za majku i dete, gde leži od kada mu je postavljena dijagnoza - neuroblastom. Roditelji su ga odveli na pregled zato što su sumnjali da ima upalu uveta, ali ih je zatekla strašna vest.

Neuroblastom je maligno oboljenje u kom ćelije raka nastaju u nervnom tkivu nadbubrežne žlezde, nervnih struktura vrata, grudnog koša ili kičmene moždine, a Viktoru su pronađene metastaze i to dve u vratu, jedna u lobanji ispod oka i u koštanoj srži što ga svrstava u najtežu 4 kategoriju bolesi. Viktor je za samo nekoliko dana izgubio snagu, te sada ne može samostalno ni da sedi, a počelo je i da mu "šeta" oko jer ga pritiska tumor.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija