• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: J. Marković

21.07.2022

19:43 >> 20:16

U SRBIJI SE IZDA 11 MILIONA RAČUNA DNEVNO Da li želite da na svakom piše KOSOVO JE SRCE SRBIJE?

prinstscreen

Društvo

U SRBIJI SE IZDA 11 MILIONA RAČUNA DNEVNO Da li želite da na svakom piše KOSOVO JE SRCE SRBIJE?

Podeli vest

Predsednik Srpske Solidarnosti taksista Branko Antić i ove godine pokrenuo je novu akciju, pod nazivom "KOSOVO JE SRCE SRBIJE", koja će, pored podrške našem narodu na KiM podržati i motivisati preduzetnike da poštuju zakon i pridruže se novoj fiskalizaciji ukoliko već nisu!

Informer.rs već je pisao o taksisti velikog srca Branku Antiću, koji je, pored brojnih humanitarnih akcija za Srbe na KiM, ali i u regionu, pokrenuo i akciju besplatne vožnje medicinskih radnika za vreme trajanja pandemije koronavirusa.

OD KOSOVA I METOHIJE DO HRVATSKE NEMA SRBINA KOJI NIJE ČUO ZA NJEGA! Znate li ko je Branko Antić i zašto je on HEROJ?

Ovoga puta, Branko poziva sve preduzetnike da se priključe akciji u kojoj će na kraj svakog fiskalnog računa napisati "Kosovo je srce Srbije".

- U Srbiji do početka nove fiskalizacije početkom maja bilo je 124 881 fiskalnih kasa imajući u vidu da zakon predviđa još više novih obveznika za fiskalizaciju i da se u proseku na dnevnom nivou izda 11.000.000 (11 miliona) fiskalnih računa. Mišljenja sam da su fiskalni računi pravo mesto gde treba da stoji jasna poruka KOSOVO JE SRCE SRBIJE! Imajući u vidu da smo zemlja i narod koji je gostoljubiv i da dosta stranaca dolazi u Srbiju izvrsna je prilika da i oni vide da se mi kao narod ne odričemo naše južne pokrajine i naših sunarodnika na Kosovu i Metohiji - kaže Antić.

 

 

Simbolično, prvih 1389 prijavljenih dobiće i poklon, tako sa ovom porukom.

- Za ovaj projekat ste nam potrebni i vi da ukoliko posedujete fiskalne kase ili znate nekoga ko ima da ga zamolite da na kraju fiskalnog računa unese u svoju kasu: KOSOVO JE SRCE SRBIJE  ali i na engleskom zbog turista KOSOVO IS THE HEART OF SERBIA! Prvih 1389 koji se budu pridružili ovom projektu od nacionalne važnosti za naš narod i na svoj fiskalni račun  ispišu KOSOVO JE SRCE SRBIJE naša  humanitarna organizacija pokloniće ram za tablice (za automobile i motocikle) sa natpisom KOSOVO JE SRCE SRBIJE, potrebno je da na pošaljete vaš fiskalni račun sa ispisanom porukom i mi ćemo vam poslati brzom poštom na adresu sa fiskalnog računa - kaže Antić uz poruku da je naše malo nekome mnogo. 

DECA IZ ENKLAVA I OVE GODINE IDU NA MORE! Kancelarija za KiM, ali i MNOGI DRUGI PRIKLJUČILI su se akciji SRPSKE SOLIDARNOSTI

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
S U R D U K T O R

pre 1 godinu

Д А А А А А А А !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dragan

pre 1 godinu

Ja bih kupio okvir za tablice za auto da ima ispisano KOSOVO JE SRCE SRBIJE. Pa vas molim za pomoć

Vukasin

pre 1 godinu

Okvir moze da se poruci preko stranice Srpska solidarnost na fejsbuku pozdrav brate!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija