• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2022

14:24

KOLIMA UMALO UDARIO ŽENU SA BEBOM! Njen muž mu izudarao kola i lomio retrovizor! REAGOVALA I POLICIJA

prinstscreen

Društvo

KOLIMA UMALO UDARIO ŽENU SA BEBOM! Njen muž mu izudarao kola i lomio retrovizor! REAGOVALA I POLICIJA

Podeli vest

Danas je na Mirjevu umalo izbegnuta tragedija. Čovek je kolima za dlaku izbegao majku koja je u kolicima vozila tromesečnu bebu. Kada je videla da će naleteti na nju, žena je počela da viče i zbog toga se vozač zaustavio.

On je počeo da vređa ženu, međutim to je sve video njen suprug koji je počeo da mu udara po kolima i lomi retrovizor. Ubrzo je na lice meseta stigla i policija, a žena koja je bila akter događaja ispričala je šta se dogodilo:
- Mi smo izlazili iz Maksija i išli smo levom stranom do trotoara i da ja nisam počela da vičem udario bi bebu, zakočio je na milimetar od kolica kad je čuo da vičem. I ne bi bio problem da se lepo izvinio, nego je bio bahat, pogotovo što nije video mog supruga, pa je mislio da sam sama. Krenuo je da viče kako nije ubio dete, šta ja hoću, a kad je došao moj suprug sa druge strane, onda je počeo da preti kako mi ne znamo ko je on, ko mu je otac i čija su to kola. Inace tablice su strane, a on nije imao dokumenta. Supruga je najviše iznervirala njegova bahatost i oholo ponašanje i zato je tako odreagovao. Stavite se vi u situaciju da vam neko za malo ne zgazi dete od nepuna tri meseca i još da se ponasa bahato i da preti. Dodala bih još da ovaj deo kuda je on vozio nije ulica, niti parking, već deo koji je namenjen za pešake koji ulaze u Maksi. Takođe je i staza za kolica - rekla je žena na koju je automobil umalo naleteo.

 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bane

pre 1 godinu

Tipičan nevaspitani šaban, nema pojma šta je ivičnjak i čemu služi. Ne zna ni za vaspitano ponašanje. Trebao je njega da izudara da ga važni otac ne prepozna, pa da shvati kako treba da se ponaša. Kako je počelo uskoro nećemo smeti iz stana da izađemo od naduvanih i napumpanih narkotikom.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija