• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.07.2022

21:36

DRAGAN JE IMAO MALIGNI TUMOR NA PLUĆIMA, IZLEČIO SE ZA SAMO 12 DANA! Fitoterapeut mu spasio život, ovo je terapija kojom je POBEDIO OPAKU BOLEST!

printscreen/ TV Pink

Društvo

DRAGAN JE IMAO MALIGNI TUMOR NA PLUĆIMA, IZLEČIO SE ZA SAMO 12 DANA! Fitoterapeut mu spasio život, ovo je terapija kojom je POBEDIO OPAKU BOLEST!

Podeli vest

Reditelj i bivšeg manekena Dragan Jakovljević čekanje na biopsiju odvelo je do fitoterapeuta koji mu je, kako tvrdi, biljnim tinkturama spasao život za samo 12 dana terapije

Jakovljević je gostovao u emisiji "Novo jutro" na televiziji Pink, i tom prilikom podelio svoje iskustvo u borbi sa karcinomom.

On je zahvaljujući tinkturama terapijom uspeo da za samo 12 dana u potpunosti izleči tumor.

- Negde od februara ja sam imao temperaturu 38, 37, jednostavno oslabio sam 14 kila. Počeo sam teško da se krećem, teško da dišem, bukvalno nisam mogao da se krećem po kući. Mene je bog na neki način pogledao - priča Jakovljević.

Kako kaže, kada mu je dijagnostikovan tumor počeo je da juri razne veze, ali pošto mu to nije uspelo odlučio je da jednostavno sačeka svoj red, pa makar, kako je rekao odmah umre.

- Ja sam otišao u dom zdravlja da tražim snimanje za skener pluća, iz raznih razloga nisam uspeo da dobijem taj uput i onda sam otišao da uradim to na privatnu kliniku. Sutradan, kada sam došao ja sam se šokirao, bila je dijagnoza karcinoma pluća, maligni. Ja sam tada počeo opet da jurim upute jer sam hteo medicinskim putem da to završim, međutim, kada sam otišao u dom zdravlja oni su mi rekli da u Kliničkom centru nema mesta. Tada sam pokušao da preko nekih drugara dođem do bolnice, do lekara da vidim šta da radim sa terapijom, ali su mi svi obećavali dođi danas, dođi sutra... Ja sam se onda zareko, pa makar umro da neću više nikog da zovem, jednostavno čekam pa kad dođem na red - ističe reditelj.

Foto: printscreen/ TV Pink

Tada ga je na neki način pogledao bog, sreo je drugara koji ga je uputio na fitoterapeuta koji mu je, kako tvrdi, biljnim tinkturama spasao život.

- U međuvrmenu sretnem jednog drugara Jovana, on kada me je ugledao pitao je na šta ličiš to. Ja sam mu objasnio šta se dešava i da imam tumor, a on mi kaže da je njegovog strica ili teču izlečio čovek po imenu Mileta. 

Kada je čuo za to, Dragan nije želeo da čeka ni sekunudu.

- Ja sam otišao kod Milete u Kruševac, opredelio sam se iz jednog razloga, jer kada sam ga telefonom zvao on je meni rekao pošalji mi tvoju krvnu grupu i tvoju dijagnozu, jer on leči na osnovu krvne grupe. Rekao mi je da traje 12 dana, i još 12 dana posle toga, zapravo terapija traje 24 dana, tih 12 dana ne sme da se uzima ništa, ne sme da se jede meso, mleko, mlečni proizvodi i jaja. Ja sam pitao kada ta terapija treba da se ponovi, a on je rekao nikad više u životu, samo jedna terapija i gotovo i to za vrlo skroman iznos. Naravno da sam prihvatioo, sa njim sam razgovarao par puta između toga, on je jako pametan i inteligentan čovek. Ja sam već 9. ili 10. dan počeo da lakše dišem, a to me je iznenadilo jer sam tamo otišao sa dozom sumnje, kad već čekam lekara da probam i ovo - priča Jakovljević.

Foto: printscreen/ TV Pink

Dragan Jakovljević

Rezultat je bio fantastičan, a njegova doktorka nije mogla da poveruje kada je ponovo otišao da uradi analize.

- Rezultat je fantastičan, otišao sam na kontrolni skener pluća i rečeno mi je da imam fibrozno tkivo na mestu gde je bio karcinom. Razlika je da je taj malignitet nestao. Bilo je nezgodno kada sam konačno posle 3 meseca otišao na kontrolu, tu je bila jedna veoma poznata doktorka, ona je pogledala prvi snimak, zatim ovaj novi pa je tražila da opet idem na snimanje. Ništa joj nije bilo jasno, gledala je one snimke i rekla da je nemoguće da se maligno tkivo pretvori u fibuzno tkivo, tražila mi je da te nalaze odnese njenim profesorima. Kada sam došao posle 20 dana ona mi kaže kako su ti njeni profesori rekli da je ovo verovatno bila neka upala i da to uopšte nije bio tumor, niko nije mogao da veruje da je to moguće - završio je Jakovljević.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija