• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.07.2022

21:05

Vulin čestitao Miomčilović na zlatu u Roterdamu: Obradovali ste celu Srbiju!

Tanjug

Društvo

Vulin čestitao Miomčilović na zlatu u Roterdamu: Obradovali ste celu Srbiju!

Podeli vest

Mistar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin uputio je čestitku Snežani Momčilović povodom osvojene zlatne medalje na "Svetskim policijskim igrama" u Roterdamu

- Proteklih dana pripadnici Sportske jedinice MUP-a Srbije pokazali su čitavom svetu da srpska policija ima najbolje rvače. Osvajanjem zlatne medalje u praktičnom streljaštvu u kategoriji "Lady", u oštroj konkurenciji, pokazali ste da srpska policija ima i izuzetne strelce. Hvala vam što požrtvovanom borbom iznova potvrđujete činjenicu da Srbija ima vrlo razvijenu i visoko kvalitetnu policiju. Obradovali ste celo Ministarstvo unutrašnjih poslova, baš kao i celu Srbiju - navodi se u čestitki Aleksandra Vulina, saopšteno je iz MUP-a.

Pripadnica Sportske jedinice i Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata MUP-a Srbije Snežana Momčilović osvojila je zlatnu medalju u praktičnom streljaštvu, u kategoriji "Lady" na "Svetskim policijskim igrama" ostavivši iza sebe predstavnice iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i Sjedinjenih Američkih Država.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija