• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.07.2022

13:00

OVO JE ŽENA KOJA DIVLJAČKI TUČE TROGODIŠNJE DETE! HVALILA SE NA SVOM FEJSBUK PROFILU KAKO MALTRETIRA MALIŠANA, učestvovala u televizijskoj emisiji!

printscreen

Društvo

OVO JE ŽENA KOJA DIVLJAČKI TUČE TROGODIŠNJE DETE! HVALILA SE NA SVOM FEJSBUK PROFILU KAKO MALTRETIRA MALIŠANA, učestvovala u televizijskoj emisiji!

Podeli vest

Cela Srbija je danas ostala šokirana brutalnim i nemilosrdnim nasiljem nad trogodišnjim detetom, a kako saznajemo, majka koja na snimku divljački tuče dete učestvovala je u maju 2019. godine u emisiji DNK

 

Radi se o Marini P. koja je u maju 2019. godine učestvovala u DNK emisiji na RTV Pink kako bi dokazala da je dete njenog partnera Bojana. 

Foto: printscreen

Marina P.

Korisnici Fejsbuka masovno dele snimak brutalnog nasilja nad trogodišnjim detetom i apeluju da što veći broj zove obrenovačku policiju kako bi prijavilo slučaj. 

Da čitava stvar bude još gora, Marina je na svom Fejsbuk profilu objavila snimak dok tuče svoje dete, ali ga je ubrzo i izbrisala. 

Ipak, korisnici ove društvene mreže uspeli su da obezbede dokaz da se upravo ona hvalila svojim postupkom na svom profilu uz opis snimka "evo kako maltretira dete".

 

 

Prema fotografijama sa njenog profila na društvenim mrežama, Marina ima dvoje dece. 

Na snimku se jasno se vidi kako tuče dete staro oko tri godine. Dok mališan leži na dušeku i plače majka ga divljački udara lopaticom za muve.

– Dosta, rekla sam dosta – u besu govori detetu koje se zacenilo od plača, a potom se kratko obraća osobi koja snima i izlazi iz sobe poručujući detetu: "Nemoj da si se makao".

Kako je Marina ispričala u pomenutoj emisiji na RTV Pink, Bojanova rodbina nije verovala da je dete njegovo i kao razlog za to navela da je to zbog toga što je ona romske nacionalnosti. 

Foto: printscreen

Da je snimak autentičan, potvrđeno je u Osnovnom tužilaštvu u Obrenovc, koje je kako smo nezvanično saznali naložilo policiji i Centru za socijalni rad da obave razgovor sa majkom deteta i da podnesu izveštaj tužilaštvu.

Tužilaštvo će naknadno odlučiti koje će mere biti preduzete.  

- Naložili smo policiji i Centru za socijalni rad da postupe u vezi sa ovim snimkom, kao i da se proveri da li je ranije bilo prijava nasilja iz te porodice - naveli su u tužilaštvu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 1 godinu

Pa, hapsite barabu! Šta radi nadležni Centar za socijalni rad!?

Bg Dex 1970

pre 1 godinu

Hapsi debilušu odmah. Otac debil, majka debil. Deca odmah u dom.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija