• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug.rs

27.07.2022

21:45

AMSS UPOZORAVA! Vozači, pojavila se NOVA PREVARA, evo kome da se obratite za pomoć!

Društvo

AMSS UPOZORAVA! Vozači, pojavila se NOVA PREVARA, evo kome da se obratite za pomoć!

Podeli vest

Vozačima se preporučuje da kontaktiraju operativni centar AMSS na broj telefona 1987 dostupan svakog dana

Partneri AMSS koji izlaze na intervenciju poseduju identifikacione kartice, a na vozilima se na jasno vidnim mestima nalaze identifikacione nalepnice. Partneri AMSS će kod sebe imati i članski broj pozivaoca, kao još jedan od načina raspoznavanja, navodi se u saopštenju.

Iz AMSS podsećaju da su oni jedina ovlašćena ustanova, nadležna da pruža pomoć na putu i uklanja posledice havarija sa puteva u Srbiji i dodaju da će vozačima koji pozovu operativni centar biti omogućena efikasna, odgovarajuća pomoć u najkraćem mogućem roku.

Foto: Pixabay

Iskoreniti nelegalno ponašanje

Napominju da je AMSS jedini ovlašćeni partner inostranih auto-moto klubova, uključujući nemački ADAC i austrijski OEAMTC, kao i to da oni nemaju svoja vozila na našim putevima, zbog čega članovima inostranih auto-moto klubova savetuju da se strogo pridržavaju instrukcija svojih operatera, koji će im u Srbiji preko AMSS službi organizovati potrebnu asistenciju.

- Zahvalni smo MUP-u Republike Srbije i JP ''Putevi Srbije'' na naporima koje ulažu da se ovo nelegalno ponašanje iskoreni, a koje ne samo da šteti ugledu AMSS i naših inostranih partnera, već se namernim izazivanjem kvarova radi ostvarivanja novčane dobiti, ugrožavaju ljudski životi i izazivaju ozbiljne posledice - navodi se u saopštenju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija