• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.08.2022

12:35

NIS VAS POZIVA: POSETITE BESPLATNO ZELENE OAZE SRBIJE! Akcija ulaska u rezervate prirode u zamenu za praznu PET ambalažu

NIS

Društvo

NIS VAS POZIVA: POSETITE BESPLATNO ZELENE OAZE SRBIJE! Akcija ulaska u rezervate prirode u zamenu za praznu PET ambalažu

Podeli vest

Кompanija NIS, u saradnji sa rezervatima prirode u Srbiji, organizuje akciju besplatnog ulaska u odabrane prirodne oaze naše zemlje. Sve što treba da uradite je da donesete četiri ili više praznih PET ambalaža i dobićete svoju besplatnu kartu za rezervat prirode koji želite da posetite. Akcija traje od 5. do 31. avgusta

Prirodna dobra i rezervati prirode koji su obuhvaćeni ovom akcijom su: Botanička bašta „Jevremovac“ u Beogradu, Specijalni rezervat prirode „Zasavica“ u Sremskoj Mitrovici, Specijalni rezervat prirode „Carska bara“ u okolini Zrenjanina i Specijalni rezervat prirode „Obedska bara“ u jugoistočnom Sremu.

Ispred ulaza u svaki od njih biće postavljena lako uočljiva kutija u koju će se odlagati donesena ambalaža, koja se nakon toga šalje na reciklažu. Кako bi posetiocima boravak bio što ugodniji, svi zaljubljenici u prirodu, avanturisti i oni koji žele da se sklone od gradske vreve, na ulasku će dobiti i flašicu negazirane fruškogorske Jazak vode.

Кompanija NIS je ovu akciju realizovala i prošle godine, kako bi podigla svest o značaju ekologije na nacionalnom nivou, kao i o važnosti reciklaže za zaštitu životne sredine.

Ovim društveno odgovornim projektom, NIS nastavlja da pruža svoj doprinos očuvanju sredine u kojoj živimo i radimo i poboljšanju ekološke slike Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija