• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.08.2022

11:02

NEPRAVDA U KVIZU "SLAGALICA"! Takmičarka pronašla NAJDUŽU REČ, ali je zbog BIZARNE GREŠKE ostala bez poena! Društvene mreže se USIJALE! (VIDEO)

printscreen RTS

Društvo

NEPRAVDA U KVIZU "SLAGALICA"! Takmičarka pronašla NAJDUŽU REČ, ali je zbog BIZARNE GREŠKE ostala bez poena! Društvene mreže se USIJALE! (VIDEO)

Podeli vest

Najpopularniji porodični kviz, "Slagalica", često je goruća tema na društvenim mrežama

S obzirom na popularnost koju ima decenijama unazad, mnogo je onih koji je pomno prate i obraćaju pažnju na svaki detalj, te tako love greške, uočavaju detalje koje većina ne primećuje, kritikuju izgovor voditelja, odgovore na pitanja...

Tako je bilo i nedavno. Tačnije, detalj iz epizode "Slagalice" emitovane pre dve nedelje postao je viralan na društvenim mrežama. Ovoga puta razlog nije pogrešno pitanje, niti neka druga komična situacija, već kako bi neki rekli, pomalo surovo pravilo zbog koga je takmičarka Dušica Đurić Gršić ostala bez poena u prvoj igri.

Naime, u igri "Slagalica", gde takmičari od ponuđenih slova treba da pronađu najdužu moguću reč, Dušica se preračunala, pa je reč "proputovati", od 11 slova, koju je pronašla, prijavila kao reč od 10 slova. Nažalost, prema pravilima kviza, pogrešno prijavljen broj slova u igri "Slagalica" takođe se računa kao greška, te je takmičarka ostala bez bodova.

 

 

- Pogledajte kakva propuštena šansa. Dali ste tačnu reč, ali ste loše prebrojali. Zato prihvatamo Ljubomirovu reč, a naša je, kao što sam već rekla, "proputovati" i sadrži 11 slova - rekla je voditeljka Milica Gacin, kojoj je bilo žao što se takmičarka zabrojala.

Tako je u prvoj igri pobedio takmičar Ljubomir Babočajić, koji je imao reč od pet slova - "pravo".

Korisnici društvenih mreža ovo su primetili, te su negodovali zbog ovog pomalo surovog pravila kultnog kviza, deleći ovaj insert uz komentare: "Nije fer", "Baš šteta", "Kakva nepravda"...

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija