• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.08.2022

07:41

ZA VIKEND POTOP! Veliki pad temperature i jako nevreme, a od ponedeljka se vraćaju vrućine! Ovo će biti NAJTOPLIJI DANI u sedmici

pixabay

Društvo

ZA VIKEND POTOP! Veliki pad temperature i jako nevreme, a od ponedeljka se vraćaju vrućine! Ovo će biti NAJTOPLIJI DANI u sedmici

Podeli vest

U Srbiji se danas očekuje veća količina padavina, ponegde i više od 40 mm za 24 sata, a kratkotrajni grad je moguć u zapadnim, centralnim i južnim predelima

U većem delu zemlje biće umereno do potpuno oblačno i svežije, mestimično sa kišom ili pljuskovima sa grmljavinom, a samo će u Vojvodini veći deo dana biti suvo, na krajnjem severu i tokom celog dana.

Foto: printskrin/hidmet.gov.rs

Vetar slab do umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 14 do 19 stepeni, a najviša dnevna temperatura od 21 do 26 stepeni, na istoku i do 28 stepeni.

U Beogradu će danas biti oblačno i svežije, povremeno sa kišom ili pljuskovima sa grmljavinom. U drugom delu dana se očekuje više padavina koje će ponegde na širem području grada biti intenzivnije. Vetar slab do umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 16 do 18 stepeni, a najviša oko 25 stepeni.

Foto: printskrin/hidmet.gov.rs

Sutra će biti pretežno oblačno i sveže sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U ponedeljak i utorak promenljivo oblačno i toplije, posle podne u brdsko-planinskim predelima kiša ili lokalni pljuskovi sa grmljavinom, a zatim sledi osetan porast temperature.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Patrijarh Porfirije uputio saučešće porodicama stradalih na Cetinju!
Društvo

Patrijarh Porfirije uputio saučešće porodicama stradalih na Cetinju!

Povodom velike tragedije koja se danas dogodila na Cetinju, a u kojoj je život izgubilo jedanaest osoba, među kojima ima i dece, porodicama nastradalih, Premijeru i Vladi Crne Gore, ali i svim stanovnicima Cetinja i građanima Crne Gore, izražavamo najiskrenije saučešće, saopštio je patrijarh srpski Porfirije

12.08.2022

22:43

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija