• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

13.08.2022

08:39

"CELA SRBIJA SAOSEĆA U BOLU CRNE GORE I NJENIH GRAĐANA" Ministar Vulin uputio saučešće Adžiću zbog tragedije na Cetinju

Beta

Društvo

"CELA SRBIJA SAOSEĆA U BOLU CRNE GORE I NJENIH GRAĐANA" Ministar Vulin uputio saučešće Adžiću zbog tragedije na Cetinju

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin uputio je danas telegram saučešća crnogorskom ministru policije Filipu Adžiću povodom masakra na Cetinju

- Sa velikom tugom i žaljenjem primio sam vest o tragediji koja se dogodila na Cetinju u kojoj su mučki stradali nevini ljudi, među njima i deca. U ime Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i u svoje ime, upućujem Vam izraze najdubljeg saučešća. U ovim teškim trenucima reči utehe ne postoje, ali hoću da znate da cela Srbija saoseća u bolu Crne Gore i njenih građana - naveo je Vulin u telegramu saučešća.

On je zamolio crnogorskog kolegu da porodicama nastradalih prenese izraze saučešća, a povređenima najbolje želje za brz oporavak.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Patrijarh Porfirije uputio saučešće porodicama stradalih na Cetinju!
Društvo

Patrijarh Porfirije uputio saučešće porodicama stradalih na Cetinju!

Povodom velike tragedije koja se danas dogodila na Cetinju, a u kojoj je život izgubilo jedanaest osoba, među kojima ima i dece, porodicama nastradalih, Premijeru i Vladi Crne Gore, ali i svim stanovnicima Cetinja i građanima Crne Gore, izražavamo najiskrenije saučešće, saopštio je patrijarh srpski Porfirije

12.08.2022

22:43

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija