• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.08.2022

12:50

Vulin uručio ključeve stanova pripadnicima bezbednosti u Novom Sadu

TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

Društvo

Vulin uručio ključeve stanova pripadnicima bezbednosti u Novom Sadu

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin svečano je uručio ključeve novih stanova pripadnicima snaga bezbednosti u novosadskom naselju Jugovićevo i istakao da je predsednik Aleksandar Vučić prvi srpski predsednik koji je pokrenuo masovnu stanogradnju za sve pripadnike službi bezbednosti


On je, navedeno je u saopštenju MUP-a, istakao da pripadnici bezbednosnih snaga Srbije čine našu zemlju bezbednom i vrednom življenja.

"Svi vi činite ovu zemlju bezbednom, vrednom življenja, vrednom odbrane, vrednom ponavljanja. Predsednik Aleksandar Vučić je prvi srpski predsednik koji je pristupio rešavanju stambenih pitanja pripadnika službi bezbednosti na organizovan način. Predsednik Aleksandar Vučić je prvi srpski predsednik koji je kao sistem postavio rešavanje stambenih pitanja pripadnika službe bezbednosti", rekao je ministar Vulin.

Foto: TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

Izrazio je ponos i zadovoljstvo što je deo Vlade koja je pokrenula i realizovala izgradnju stanova za pripadnike bezbednosti.

"Ponosan sam što sam deo Vlade koja je radila na tome, ponosan sam što vidim da ono što je nekad bio samo daleki, magloviti san kome su se često smejali, u koga su često sumnjali je java i to java koja čini da život bude bolji, da dece bude više, da porodice budu srećnije. A to je smisao svakog života i to je mera uspeha svake vlade", rekao je Vulin.

Ministar unutrašnjih poslova je poručio da država Srbija može da računa na svakog pripadnika službe bezbednosti u najtežim vremenima.

"Teška su vremena pred nama. Ne znamo šta će nam doneti Kurtijevo ludilo. Ne znamo šta će nam doneti ludilo svih onih koji bi hteli od mirnog i stabilnog života da naprave pakao. Ne znamo šta nam donose budući dani, ali znam, država Srbija može da računa na svakog od vas, na svakog pripadnika službe bezbednosti. Ovo je samo jedan od načina da pokažemo da i vi možete da računate na svoju Srbiju i da kakvi god dani budu bili pred nama, koliko god bude bilo teško, koliko god budu pokušavali da pokvare, unište, naruše mir i stabilnost za koji smo se borili i za koji se borimo, da će uvek biti onih koji će svoju Srbiju čuvati, i koji će Srbiju sačuvati, a da će vaše porodice biti zbrinute, biti sigurne i da ćete moći uvek da se posvetite onome što iskreno volite - čuvanju vaše zemlje i čuvanju vašeg naroda", kazao je Vulin.

Foto: TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

Naglasio je da Srbija izuzetno poštuje svakog ko čuva njen mir i stabilnost.

"Srbija poštuje svakog onog ko čuva njen mir, ko čuva njenu stabilnost, ko čuva njenu bezbednost. Svi zajedno, na čelu sa predsednikom Vučićem, daćemo sve od sebe da Srbija ostane sigurna, mirna i stabilna i da tako sačuva i mir i stabilnost na Balkanu. Za mir je potrebno dvoje, a za rat jedna budala. Nadam se da će biti dovoljno razuma da ta jedna budala ne naruši svima nama mir. Danas da se radujemo, ali nijedan dan da ne prođe da ne mislimo i ne brinemo o našoj Srbiji", poručio je ministar Vulin.

Foto: TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija