• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.08.2022

14:48

Upoznajte Jazak voćne ukuse

informer.rs

Društvo

Upoznajte Jazak voćne ukuse

Podeli vest

Smešten u srcu našeg najstarijeg nacionalnog parka, Fruške gore, selo Jazak privlači pažnju svojim nesvakidašnjim prirodnim bogatstvom. Između ostalog, tu je i izvor Jazak vode koja, prolazeći kroz krečnjačko-dolomitske stene sakuplja minerale koji su neophodni našem organizmu. Pomenute stene zaslužne su i za njenu kristalnu čistoću, dok dodatno njena optimalna pH vrednost pruža pravilnu hidrataciju tokom celog dana

Svaki gutljaj Jazak vode predstavlja savršenu sintezu prirode zaštićenog ekosistema najsavremenijih standarda u proizvodnji pijaće mineralne vode, a upravo ova prirodna izvorska voda nalazi se u osnovi Jazak voćnih voda, koje su dodatno obogaćene kompleksom vitamina i minerala.

Proizvedene na bazi prirodne izvorske vode, vitaminske vode Jazak, sa ukusima mandarine i limuna, zove i aloe vere, kao i šumskog voća, ne sadrže veštačke zaslađivače obogaćane su vitaminima iz grupe B kompleksa. Ukusi mandarina i limun, kao i šumsko voće imaju 100 odsto prirodnu aromu, sa vernom voćnom mirisnom notom.

Osim toga, ukus mandarina i limun je obogaćen magnezijumom koji doprinosi boljem radu srca i nervnog sistema, omogućava normalnu funkciju mišića i smanjuje osećaj umora i iscrpljenosti, dok ukusi šumsko voće i zova sadrže cink koji pospešuje imunitet i štiti ćelije od oksidativnog stresa.

Jazak vode dostupne su na više od 7000 maloprodajnih objekata, uključujući sve NIS Petrol i GAZPROM benzinske stanice, kao i veće supermarkete i prodavnice širom Srbije. O kvalitetu Jazak vode svedoči i žig „Čuvarkuća“ kojim je Jazak nedavno nagrađen, a koji predstavlja potvrdu da je ova fruškogorska voda – deo prirodne, kulturne i gastronomske baštine Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija