• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2022

10:43

HAUSER najavljuje svoju prvu solo turneju „Buntovnik sa violončelom“

Promo

Društvo

HAUSER najavljuje svoju prvu solo turneju „Buntovnik sa violončelom“

Podeli vest

"Loš dečko“ među instrumentalistima i jedan od članova 2Cellos, poznat kao HAUSER, najavljuje svoju dugo očekivanu, prvu svetsku solo turneju - "Rebel with a Cello", u okviru koje će 24. oktobra sledeće godine nastupiti u beogradskoj Štark Areni.

Vođen uspehom poslednje, i u rekordnom roku rasprodate, turneje 2Cellos, ovaj vizualni umetnik i superzvezda violončelista donosi nam vrhunski muzički šou praćen njemu svojstvenim scenskim efektima, koje savršeno ukraja sa svojim romantičnim zvukom i stilom sviranja.

Virtuoz, čiji se stil izvođenja opisuje kao eklektičan, na jedinstven način prkosi pravilima ustaljenog muzičkog izraza, pokoravajući svet i stvarajući armiju fanova jedinstvenim uparivanjem violončela sa kontrastnim žanrovima. Njegovo kultno izvođenje numere „Smooth Criminal“ Majkla Džeksona napravilo je od njega internet senzaciju i još važnije, pozicioniralo ga je kao jednog od najtalentovanijih svetskih instrumentalista dvadeset prvog veka.

HAUSER obećava pravu senzaciju i neponovljivo iskustvo na svojoj prvoj solo turneji. U svoj nastup uključuje sve što su njegovi fanovi upoznali i zavoleli kroz njegove vizuelne koncepte i medijske prezentacije, poput veoma popularne „Beach Party“ i „Alone Together“, ali i novi nivo transformacije ritmičnog retro zvuka u moderne plesne numere sa njegovog novog solo albuma koji je dostupan širom sveta, „The Player”.

Foto: Promo

Uspeh samog HAUSER-a doseže dalje od njegovih miliona pratilaca na YouTube-u, Facebook-u i Instagramu, sa posvećenom međunarodnom bazom obožavatelja koja nastavlja da raste. Sa milijardama audio strimova i video pregleda nadruštvenim mrežama, hrvatski violončelista je fenomen koji povezuje virtuoznost sa čistom strašću. Za HAUSER-ove fanove, možda je to jednostavno njegova sposobnost da ujedini generacije ljubitelja muzike.

Za ovaj koncert u organizaciji Charm Music-a i Skymusic-a,ulaznice će biti dostupne putem besplatne E_FINITY aplikacije,preko sajta eFinity.rs i na blagajni Štark Arene od petka, 30. septembra. Svim registrovanim korisnicima aplikacije i sajta eFinity biće ponuđeno da prvi izaberu svoja mesta već od srede, 28. septembra, dok će Meet & Greet i VIP ulaznice biti dostupne dva dana kasnije, 30 septembra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija