• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.09.2022

12:19

Idealan uređaj za predstojeće svetsko fudbalsko prvenstvo – Samsung Neo QLED

Samsung

Društvo

Idealan uređaj za predstojeće svetsko fudbalsko prvenstvo – Samsung Neo QLED

Podeli vest

U ovom periodu godine TV kalendarom dominiraju filmski i serijski hitovi koji zaokupljuju veliku pažnju gledalaca, s obzirom da više vremena provodimo u toplini doma. Međutim, pored ovog sadržaja, ono što domaću javnost najviše zanima jeste predstojeće Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje počinje u drugoj polovini novembra. Očekivanja javnosti su naročito porasla nakon sjajnih uspeha tokom kvalifikacija i sjajne igre naših “Orlova”

Da bi doživljaj gledanja bio potpun i jedinstven, potreban je televizor koji će svojim zvukom dočarati atmosferu stadiona, a svojom slikom živopisne boje i kristalnu jasnoću. Jedan od takvih uređaja jeste Samsung Neo QLED televizor. Verovatno se pitate koliko su malopre navedene karakteristike zaista realne. U nastavku ćemo dati odgovor na to pitanje.

Trodimenzionalni zvuk i jednostavan enterijer

Zamislite da iz topline svog doma gledate utakmicu naših reprezentativaca, a da vaš televizor proizvodi atmosferu kao sa stadiona. Pitate se kako je to moguće? Većina zvučnih traka na tržištu dizajnirana je na način da budu tanke ili male, a kao rezultat toga dobija se loš kvalitet zvuka, stoga se kompanija Samsung maksimalno potrudila da ovaj problem izbegne. Izradom prilagođenih sondi za zvučnu traku i dizajnom podešenim za niske frekvencije, kvalitet zvuka Samsung televizora je postao nesporno kvalitetniji. Zahvaljujući Dolby Atmis i Q-symphony tehnologijama koje poseduje Neo QLED iskustvo gledanja podiže se na viši nivo, zbog izuzetne reprodukcije zvuka. Trodimenzionalni zvuk koji će “izaći” iz zvučnika će vas na 90 minuta “odvesti” do Katara.

Foto: Samsung

Takođe, Samsung zvučne trake na Neo QLED telvizoru dolaze u paketu sa bežičnom Dolby Atmos konekcijom što će vaš prostor osloboditi silnih kablova koji prave gužvu. Daleko je lakše montirati TV na zid, upravo zbog “manjka” kablova i bez brige da se o neki sapletete. Niko ne želi da mu dnevna soba izgleda natrpano i neorganizovano, te je danas više nego ikad dizajn i jednostavnost uređaja jako važna karakteristika, jer svi žele da im dom izgleda skladno i uredno. Zvučnici na Neo QLED-u takođe prate ovaj dizajnerski trend sa namerom da se uklope u kućni dekor i deluju elengatno i diskretno, a da pri tom kvalitet zvuka ne trpi.

Druge moćne tehnologije

Pored izvanrednog zvuka, Samsung Neo QLED posedujeI+ i druge sjajne karakteristike. Neke od najupečatljivijih karakteristika su Multi View opcija koja će korisnicima omogućiti podelu ekrana na čak četiri dela, koja će im dati priliku da ispratite epizodu omiljene seriju, informativnu emsijiu ili utakmicu nekog od konkurenata naše reprezentacije na Svetskom prventsvu. Ukoliko zbog prirode posla bude bilo potrebe za većim monitor nego na desktop računaru, Neo QLED linija omogućava konekciju sa računarom, čime svoj Dnevni boravak ili spavaću sobu možete pretvoriti u privremenu kancelariju.

Kristalno jasna slika je drugo ime za ovaj uređaj, a sve to zahvaljujući brojnim funkcijama koje to omogućavaju. Počevši od Quantum 8K tehnologije koja pruža visok nivo kontrasta koji zahvaljujući primeni veštačke inteligecije svaki sadržaj čini kristalno jasnim, preko Quantom Dot tehnologije koja omogućava 100% volumena boje i Quantum Mini LED diode koje će prikazati najdublje tonove crne boje sve do Infinity One dizajna koji će kroz elegantan i minimalistički vizuelni identitet obezbediti da se vaš Neo QLED savršeno uklopi u bilo koju prostoriju vašeg doma.

Foto: Samsung

Pored toga, Samsung SmartThings aplikacija može značajno da vam olakša dan, s obzirom da svoj pametni televizor možete spojiti na ostale Samsung uređaje i prepustiti aplikaciji da ih nadzire i upravlja njima umesto vas, a vi se prepustite odmoru ili omiljenom hobiju. Takođe, glasovni pomoćnici, poput Bixby, Amazon Alexa ili Google Assistant-a koji su ugrađeni u televizor mogu pružiti izuzetno tehnološko iskustvo i mogućnost da gledate različit sadržaj i maksimalno se prepustiti užitku. Neo QLED linija televizora pobrinuće se da vam iskustvo gledanja bude neponovljivo.

Promotivni period

Kompanija Samsung je pripremila posebne povoljnosti za kupovinu Neo QLED TVa. Ukoliko se odlučite na kupovinu do 9.10.2022. godine na poklon dobijate Samsung Galaxy A53 5G uz kupovinu TVa sa 4K rezolucijom, odnosno Galaxy Z Flip3 za TV sa 8K rezolucijom. Ukoliko pak propustite ovaj period, imate priliku da do 31.12. 2022. godine ostvarite pravo na 5 godina garancije, a kako biste ostvarili ovo pravo, potrebno je samo da se registrujete na sajtu samsung5godinagarancije.rs.

Više informacija na linku:

5 godina garancije: https://www.samsung.com/rs/microsite/5-godina-garancija-za-samsung proizvode/

Neo QLED promocija: https://www.samsung.com/rs/offer/neo-qled-8k-flip3-4k-a53/


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija