• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.09.2022

22:16

INFUZIJU OD 5 EVRA SMO PLATILI 1.300! Ispovest Srpkinje koja je preživela pakao na letovanju u Hurgadi: Sve je počelo kada su mi se suprug i sin razboleli...

printscreen

Društvo

INFUZIJU OD 5 EVRA SMO PLATILI 1.300! Ispovest Srpkinje koja je preživela pakao na letovanju u Hurgadi: Sve je počelo kada su mi se suprug i sin razboleli...

Podeli vest

Na Fejsbuk stranici Egipat - info pojavila se ispovest Sandre N. turistkinje iz Srbije koja je opisala kroz kakav je pakao prošla kada su se tokom letovanja u Hurgadi njen muž i sin razboleli

- Poštovanje svima. Jedna negativna recenzija za zdravstvo u Egiptu. Želim samo da nagovestim da ako bilo ko ima, bilo kakvih zdravstvenih problema, neka poseti apoteku radije nego njihovu lopovsku bolnicu - počela je Sandra svoju ispovest.

Kako se dalje navodi, pakao je počeo kada je njen suprug dobio upalu uha, a sin stomačni virus. 

- Sišli smo u kliniku u sklopu hotela gde sedi gospodin koji se nije udostojio ni da nas pogleda, već nas je samo preusmerio na bolnicu. Stavili su nas u taksi (hvala Bogu što smo to preživeli) i odvezli u bolnicu 12 kilometara od hotela.

Foto: Printscreen/Facebook

Ističe da su i sinu i suprugu dali dve infuzije, a kada su zamolili za obrok zbog starije ćerke koju su morali da povedu jer nisu imali gde da je ostave, dobili su samo suvu kiflu i čašu vode.

- Sinu su dali dve infuzije, suprugu isto tako (ako niste nikada čuli za infuziju kod upale uha, eto sad jeste i to). Zamolili smo ih za obrok, jer smo poveli i stariju ćerku koju nisam imala gde da ostavim, a oni su nam doneli po suvu kiflu i flašicu vode. Ni toalet papir u kupatilu nismo imali. Ujutru su počeli da nas zadržavaju da moraju da prime još nekoliko infuzija, ali mi smo insistirali da idemo u hotel - nastavila je ona svoju ispovest.

Foto: Pixabay

Paprena cena infuzije

I pored svih problema koji su ih zadesili, Sandra kaže da je prvi pakao počeo kada su im ispostavili račun, i nisu im dozvoljavali da napuste bolnicu dok on ne bude regulisan.

- Ispostavili su nam račun od 1.300 evra za 4 infuzije. Zatim su nas kao zločince držali u bolnici i nisu hteli da nas puste dok ne kontaktiramo osiguranje, a oni potvrde da će sumu isplatiti. Zamolim ih da me sa već dovoljno bolesnim detetom puste u hotel, jer jelte, nemam gde da pobegnem, jezik ne znam, Hurgadu isto tako ne poznajem, gde dolazi do toga da su policiju hteli da zovu. Na kraju se nekako izubeđujemo, vrate nas u hotel pod uslovom da muž dođe na pregovore ponovo uveče u 20h - ogorčena je Sandra koja dodaje:

- Tako je i bilo, osiguranje je pristalo da plati, iako su potvrdili da 5 evra košta infuzija u apoteci, za koju su oni uzeli 1.300.

Za kraj, apelovala je na sve, da ukoliko ne žele da prođu sličan pakao, zaobiđu bolnicu u širokom luku.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maya

pre 1 godinu

Prvo, pribelezite broj ambasade. Zovete ih i traIte pomoc. Zasto ih placamo? Drugo, pozovete policiju. Trece ispisite na svim mogucim mrezama iskustvo, nekoga cete spasiti. Lopovi.

Ako

pre 1 godinu

Samo vi idite u Hurgadu,..., a niste ni 10% srpskih znamenitih mesta obisli, niste uzivali u Suncu, koje je isto kao i u Hurgadi. Onda ne bi mogli da se hvalite da ste bili u Hurgadi, Grckoj, Spaniji,... Isto Sunce, ali sve skuplje. Ne idi valjda svi na more zbog zdravlja? Ipak, je vaznije ono "...bili smo u Hurgadi,...". Ne rugam se vasoj bolesti, naprotiv, ali to u Srbiji ne bi doziveli. Ne zalim za novcem koji se trosi iz bahacenja, zato sto imate pare. Nije bitno sta koliko kosta, bitno je koliko vredi.

Miki

pre 1 godinu

Jesi lu cula za uplatu zdrStvenog osiguranja.. Porodicno kosta 2800 dinara i pojriva troskove do 12000 eur.. Nisi ti za more

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija