• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.09.2022

19:42

OTKRIVAMO! Ovo je žena koja je danas ispred Informera napala Dragana J. Vučićevića! (Foto)

printscreen

Društvo

OTKRIVAMO! Ovo je žena koja je danas ispred Informera napala Dragana J. Vučićevića! (Foto)

Podeli vest

Glavnog i odgovornog urednika Informera Dragana J. Vučićevića ispred redakcije Informera napala je nepoznata žena, a naša redakcija je došla do njene fotografije

Žena koja je napala i povredila Vučićevića u blizini ulaza u redakciju našeg lista izgleda ovako.

Fotografija govori više od 1.000 reči.

Foto: Privatna arhiva

Žena koja je napala Dragana J. Vučićevića

Podsećamo, ispred redakcije Informera okupila se grupa građana koji su došli da protestuju zbog intervjua naših novinara sa serijskim silovateljem Igorom Miloševićem. Iako su novinari i urednici našeg lista samo radili svoj posao, pojedini, politički motivisani građani došli su da linčuju zaposlene u Informeru zbog toga što su ukazali na veliki društveni problem.

Dragan J. Vučićević došao je, kao i svakog dana, u redakciju, a na putu do zgrade žena sa fotografije ga je napala, udarila u predelu vrata, pa je on pokušao da se odbrani držeći je na distanci, ali trudeći se da je ne povredi.

Ovim povodom oglasili su se i narodni poslanici naglašavajući da je ceo progon novinara i urednika Informera politički motivisan i zapitali se šta bi se desilo da je intervju sa silovateljem uradila redakcija N1 ili Nove S, kao i šta bi bilo da je nekom od njihovih novinara neko uputio ružnu reč, a kamoli napao glavnog i odgovornog urednika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ratko

pre 1 godinu

smrdljiva lezbejusa i onda kazes da nisu agresivni pa voleo bi da je mene,otkinuo bi joj tu odvratnu njusku

ratko

pre 1 godinu

i jeste za taj katanac da se veze za drvo stoka smrdljiva

Dragan

pre 1 godinu

Ovo na slici - žena? Ja žene zamišljam sasvim drugačije.

Nikola

pre 1 godinu

KRALJICA! Ima onu stvar veću od svih “muškaraca” i žena u vašoj “redakciji”!

Predraggio

pre 1 godinu

OVO JE MUŠKARAC, NIJE ŽENA. TRANSGENDER

Tužilac

pre 1 godinu

Bez obzira da li će tužilaštvo da je optuži za nasilničko ponašanje ili još nešto, nadam se da će Dragan Vučićević da presavije tabak i tuži je po više osnova (nanošenje telesnih povreda, nasilničko ponašanje, napad na službeno lice, uvrede na javnom mestu, duševni bol) i tako joj zaprži čorbu da joj tako nešto više nikada neće pasti ni na pamet a ne da uradi. Pravda ja Dragana ...

Vladimir

pre 1 godinu

Neverovatno kako je ovakva priča o višestrukom silovatelju probudila skrivene silovatelje.Priča i intervju sa višestrukim siovateljem podtakla je mentalne silovatelje da se pokažu.Nažalost,potpuno pogrešno protumačen intervju,koji nam je odslikao psihopatologiju silovatelja i sve ono na šta bi žene trebalo da obrate pažnju kada se sretnu sa takvim ljudima skrivenim patološkim tipovima,totalno je zapostavljena i probudila je pravu psihopatologiju lažnih boraca za ljudska prava,hejterskih novina i portala koji su se zdušno udružili protiv Informera.Ljudska psiha je čudo.Umesto da proniknu u suštinu takve psihopatologije silovatelja,ispada da je takav intervju izazvao prave silovatelje naših mozgova,istih onih koji su se do juče zaklinjali u Europrajd i glumili velike borce za ljudska prava.Evropske vrednosti na nivou.A gospođa sa slike ako je to žena koja je napala Vučievića očito svojim stajlingom dokazuje baš tu i takvu psihopatologiju.

Normalac

pre 1 godinu

Ma kraljica, bre! A gad će goreti u paklu svojih zlodela.

Bojan Ciraj

pre 1 godinu

Nadjite slike vase premijerke sa psecom ogrlicom, pa onda pisite kako slika govori vise od reci. Sram vas bilo, smece jedno od novina!!!!

Mmmm

pre 1 godinu

Ima i ona njena slika na netu gde joj se vidi tetovaža neonacističkog simbola crnog sunca na njenom vratu.

RadNS

pre 1 godinu

Odakle vam ta fotografija? Dobili je od BIA ili? Vama rezimskom ulicarsko bulevarskom listi I smecu od novina.

Dnovinari a ne novinari

pre 1 godinu

Vidimo sliku hrabre devojke, umetnice, al dajte sliku vašeg gazde da je malo prokomentarišemo. Tu lepotu, taj estetski vrhunac, Apolona našeg medijskog neba i zemlje.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija