• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.10.2022

11:57

IZGRADI SEBE I OSTANI U SRBIJI, SRBIJA JE SVET! U nedelju 9. oktobra na Trgu Nikole Pašića Seminar mladih „Build Yourself”!

Društvo

IZGRADI SEBE I OSTANI U SRBIJI, SRBIJA JE SVET! U nedelju 9. oktobra na Trgu Nikole Pašića Seminar mladih „Build Yourself”!

Podeli vest

Studentska unija Ekonomskog fakulteta (SUEF) organizuje Seminar mladih „Build Yourself”, pod sloganom “Izgradi sebe i ostani u Srbiji. Srbija je svet!” u nedelju 9. oktobra u MTS dvorani (Trg Nikole Pašića 5), sa početkom u 11.00 časova

„Build Yourself” je najveći regionalni seminar mladih, sa dugogodišnjom tradicijom i visokom popularnošću među učesnicima, koji za samo jedan dan okupi više od 1.500 mladih koji dobijaju jedinstvenu priliku da čuju predavanja eminentnih govornika iz sveta privrede, biznisa, kulture i sporta. Ovogodišnji seminar, posvećen je mladima koji planiraju da život nakon studija nastave y Srbiji, kao i onima koji nakon studija u inostranstvu žele da se vrate u svoju domovinu.  

Ovaj seminar, prvenstveno ima edukativno-motivacioni karakter, sa idejom da se studentima pruže korisne smernice i alati kako da unaprede svoje znanje i veštine, ali i da se motivišu i stvore ideju o svojim prvim, većim koracima u izgradnji poslovne karijere. Ove godine on je prepoznat i dobijena je podrška od strane Ministarstva za brigu o porodici i demografiju Republike Srbije, javnog preduzeća Pošte Srbije i kompanije Telekom Srbija.

Seminar će otvoriti gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, a neki od govornika na seminaru koji će podeliti iskustvo i put svoje poslovne karijere, biće predsednik izvršnog odbora Banke Intesa Darko Popović,  direktor Pošta Srbije Zoran Đorđević, direktor kompanije Telekom Srbija Vladimir Lučić, motivacioni govornik i biznis trener Darko Mirković, vlasnik i direktor kompanije Mikro Elektronika Nebojša Matić i direktor studentskih odmarališta i predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin.

SUEF je studentska organizacija, koja je tokom proteklih 25 godina, zahvaljujući proaktivnom pristupu i saradnji sa drugim studentskim organizacijama i omladinskim udruženjima, doprinela poboljšanju položaja studenata i uslova studiranja u našoj zemlji. Sve aktivnosti usmerene su ka poboljšanju uslova studiranja i osposobljavanju studenata za uspešan ulazak na tržište rada. Ova organizacija radi na projektima za mlade od 16 do 30 godina, kako za studente Ekonomskog fakulteta u Beogradu, tako i za kolege sa drugih fakulteta širom Srbije.

Seminar je prvi put organizovan 2015. godine, a najveći uspeh ostvaren je 2019. godine, kada je okupljeno više od 1.400 delegata iz cele zemlje, dok je 2020. godine održan online, a prenos je pratilo ukupno 5.000 delegata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija