• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.10.2022

07:21

DANAS OBLAČNO, U OVIM KRAJEVIMA MOGUĆA KIŠA! Dnevna temperatura do 24 stepena!

Tanjug/Strahinja Aćimović

Društvo

DANAS OBLAČNO, U OVIM KRAJEVIMA MOGUĆA KIŠA! Dnevna temperatura do 24 stepena!

Podeli vest

U Srbiji danas lokalna pojava kratkotrajne magle, uglavnom po kotlinama, visoravnim i duž rečnih tokova, pre podne malo i umereno, a u Negotinskoj Krajini i potpuno oblačno, ali suvo

Posle podne i uveče jače naoblačenje, koje će prvo na jugozapadu, a u toku noći ponegde i u ostalim krajevima usloviti kišu i lokalne pljuskove.

Jutarnja temperatura od 4 do 11, najviša dnevna od 19 do 24 stepena, saopštio je RHMZ.

Vetar slab i umeren. U Vojvodini pre podne istočni i severoistočni, u ostalim krajevima južni i jugoistočni, tokom dana u košavskom području u pojačanju, pa će na jugu Banata i u donjem Podunavlju duvati povremeno i jak jugoistočni vetar.

U Beogradu ujutru pretežno vedro, na širem području lokalna pojava kratkotrajne magle. Tokom dana malo i umereno oblačno, ali suvo, a jače naoblačenje s kišom očekuje se tokom noći.

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Vetar ujutro slab, tokom dana umeren, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 8 do 11, najviša dnevna oko 22 stepena.

U Srbiji, do 17. oktobra, prva dva dana umereno do potpuno oblačno, u utorak u većem delu s kišom i lokalnim pljuskovima, ponegde i uz mogućnost grmljavine, pri čemu se na severu Vojvodine očekuje uglavnom suvo vreme, a u sredu slabljenje i prestanak padavina.

U četvrtak i petak promenljivo oblačno i uglavnom suvo vreme sa sunčanim intervalima, a od subote pretežno sunčano uz porast temperature.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija