• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.10.2022

10:35

TELEKOM SRBIJA GRUPA POKRENULA POSLOVANJE U ŠVAJCARSKOJ! MTEL ŠVAJCARSKA POČEO SA PRUŽANJEM USLUGA MOBILNE TELEFONIJE I TELEVIZIJE

Telekom Srbija

Društvo

TELEKOM SRBIJA GRUPA POKRENULA POSLOVANJE U ŠVAJCARSKOJ! MTEL ŠVAJCARSKA POČEO SA PRUŽANJEM USLUGA MOBILNE TELEFONIJE I TELEVIZIJE

Podeli vest

Svečanim otvaranjem prve poslovnice u okolini Ciriha, u Švajcarskoj, zvanično je počela sa radom kompanija MTEL Švajcarska, nova članica Telekom Srbija grupe

Prvo prodajno mesto u Švajcarskoj, u prisustvu ambasadora Republike Srbije gospodina Gorana Bradića i gostiju iz sveta biznisa, svečano su otvorili generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL Švajcarska, Stefan Božić. Svi zainteresovani korisnici će u prvoj poslovnici MTEL-a imati priliku da kupe usluge mobilne telefonije i televizije, koje svojim kvalitetom i ponudom mogu da budu konkurentne i lokalnim, švajcarskim operatorima. Ponuda prepaid i postpaid tarifa, povoljnih roming paketa kao i najbogatija ponuda televizijskih kanala iz regiona bivše Jugoslavije, svakako je ono što će ponudu najmlađeg operatora u Švajcarskoj dodatno približiti dijaspori iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Pored toga, ističemo da je ponuda MTEL Švajcarska kreirana na način da bude atraktivna svim korisnicima u Švajcarskoj.

Foto: Telekom Srbija

Ne skrivajući zadovoljstvo zbog nastavka širenja poslovanja, generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić, je izjavio:

„Početak pružanja usluga u Švajcarskoj je veliki dan za našu kompaniju. To je zapravo nastavak efikasnog sprovođenja naše strategije koja, između ostalog, podrazumeva i širenje poslovanja u zemljama Evrope i sveta, a pre svega u zemljama sa brojnom dijasporom iz celog našeg regiona. Ovom prilikom pozivam sve zainteresovane korisnike da se u našoj poslovnici ili putem sajta upoznaju sa uslugama MTEL-a u Švajcarskoj i uvere u kvalitet ponude koju smo za njih kreirali. Našim kolegama iz MTEL Švajcarska želim uspešan početak rada, veliki broj korisnika i poručujem im da će od svih nas iz Telekom Srbija grupe u svakom trenutku imati punu podršku“.

Foto: Telekom Srbija

Nakon otvaranja prvog prodajnog mesta u Švajcarskoj, generalni direktor MTEL Švajcarska, Stefan Božić, rekao je da nova tržišta uvek predstavljaju izazov, ali i istakao činjenicu da postoji faktor koji je univerzalan za sva tržišta.

„Usluge mobilne telefonije vrhunskog kvaliteta i najprestižniji televizijski sadržaji su najbolja preporuka kada govorimo o korisničkom zadovoljstvu, bez obzira na kom tržištu ili u kojoj zemlji poslujete. Naša iskustva iz Austrije, gde imamo više od 130.000 korisnika, od čega više od 15% čine Austrijanci, najbolja su potvrda našeg kvaliteta. Uveren sam da će veliki uspeh ostvariti i MTEL Švajcarska i da ćemo vrlo brzo postati prepoznatljiv brend na ovom zahtevnom telekomunikacionom tržištu. Pažljivom analizom kvaliteta mreže za pružanje usluga mobilne telefonije, kao strateškog partnera izabrali smo „SALT“. Zahvaljujući agilnom pristupu, SALT nam je obezbedio realizaciju vrlo složenih tehničkih rešenja koja su omogućila implementaciju tzv. MTEL Zone - jedinstvene zone pozivanja i korišćenja interneta u Srbiji, BiH, Crnoj Gori i Austriji u mrežama koje pripadaju Telekom Srbija grupi", izjavio je Božić.

O konkretnim planovima na tržištu Švajcarske govorio je country manager MTEL Švajcarska, Mirza Tahirović.

Poslovnica čijem smo svečanom otvaranju danas prisustvovali je samo prva u nizu. Planiramo otvaranje većeg broja prodajnih mesta, a naše usluge su trenutno dostupne i kod naših distributera, kao i na sajtu www.mtel.ch. Verujem da će korisnicima u Švajcarskoj posebno biti primamljiva ponuda televizije sa više od 300 kanala, uključujući sve najgledanije kanale iz regiona (RTS, Arena Sport, BN TV, Superstar, Hayat, OBN i mnoge druge), kao i posebne pogodnosti prilikom korišćenja naših paketa mobilne telefonije dok borave u inostranstvu. Od konkurencije se razlikujemo po tome što svi korisnici MTEL Švajcarska imaju neograničen broj minuta i SMS poruka u MTEL Zoni, dok će prilikom korišćenja usluga u romingu biti bez dodatnih troškova za internet u Evropskoj Uniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Postavili smo sebi za cilj da budemo „na dohvat ruke svakom korisniku“ što u našem slučaju znači razvoj distributivne mreže u celoj Švajcarskoj", rekao je Tahirović.

Foto: Telekom Srbija

MTEL Švajcarska pripremio je i akcije dobrodošlice za svoje prve korisnike. Najatraktivnije su Telefon iPhone 13 mini gratis, uz tarifu SWISS PLUS, a što se tiče usluge televizije, MTEL TV tri meseca gratis, uz sve tarife na 24 meseca.

Trenutno najmlađa članica Telekom Srbija grupe, MTEL Švajcarska, neće dugo nositi taj epitet, jer se uskoro očekuje dalje širenje poslovanja Telekom Srbija grupe, do kraja godine na Nemačku, a zatim i na Sjedinjene Američke Države.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija