• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

18.10.2022

23:44

MISLILA SAM DA JE PRINC, HTELA DA KUPIMO STAN U HURGADI, A ON MI UZEO 110.000 EVRA I SRCE! Potresna ispovest Beograđanke!

Fotoilustracija/Clip Art/Priv arhiva

Društvo

MISLILA SAM DA JE PRINC, HTELA DA KUPIMO STAN U HURGADI, A ON MI UZEO 110.000 EVRA I SRCE! Potresna ispovest Beograđanke!

Podeli vest

Abdul je bio animator, zaveo me u hotelu u Hurgadi. Slušala sam srce umesto razuma, pa sam ga zasipala poklonima, davala mu novac, a onda me nagovorio da kupimo stan u Hurgadi. Kasno sam shvatila da je prevarant, priča Beograđanka (58)

Egipćanin Abdul zaveo me je pre dve godine u rizortu u Hurgadi, gde je radio kao animator. Zaljubila sam se, osećala sam se kao u bajci. Slušala sam tad srce umesto razuma, pa sam ga zasipala poklonima, slala mu novac iz Beograda. Krajem prošle godine nagovorio me je da kupimo stan u Hurgadi, da se preselim tamo, da uživamo u našoj ljubavi. Prodala sam stan u Beogradu, Abdulu odnela pare u Egipat i ubrzo shvatila da je on običan plejboj i iskusan prevarant, koji mi je slomio srce i ojadio me za najmanje 110.000 evra.

"Ajfoni"

Jednom mi je tražio da kupim dva nova "ajfona" da bismo imali iste, da svi znaju da smo zajedno i ja sam to uradila
Sagovornica Informera


Ovim rečima počinje ispovest za Informer 58-godišnja Beograđanka, uspešna preduzetnica, razvedena, majka odrasle ćerke i baka jednom unučetu. Ova naočita plavuša, plavih očiju, vlasnica je uspešnog malog preduzeća, autoritativna je i veoma razborita i inteligentna, pa je utisak novinara Informera da je potpuno neverovatno da joj je neko tako zamutio razum i upropastio joj život.

Foto: Informer/Printscreen

Abdul Medžid Saleh Tajmur

Apel drugim ženama

- Želim da objavite ovu moju ispovest prvenstveno da bih upozorila druge žene da ne nasednu kao ja, jer sam uverena da u luksuznim hotelima u Egiptu operišu iskusni prevaranti i da nisam jedina žrtva - napominje naša sagovornica, kojoj nismo želeli da objavimo identitet.


Ona godinama letuje u Egiptu, i to više puta godišnje, a u poslednje tri i po godine uvek je odsedala sa ćerkom i unukom u rizortu "Palm rojal sentido" u Soma Beju, četrdesetak kilometara od Hurgade.
- Abdul Medžid Saleh Tajmur, ako mu je to uopšte pravo ime, mlađi je dvadesetak godina od mene i bio je najpre animator u tom hotelu, a onda je postao menadžer animacionog tima. Tamo smo se sprijateljili, bio je veoma kulturan, duhovit i uslužan - objašnjava naša sagovornica.


Pretprošlog leta, 2020. godine, Abdul je prišao našoj sagovornici, koja je ležala pored bazena, i potpuno ozbiljno joj rekao: "Ja tebe mnogo volim."
- Bila sam u šoku, pa sam mu zbunjeno odgovorila: "Pa i ja tebe", sve misleći da je to neki flert ili igra, a on je onda rekao, opet ozbiljno: "Ja tebe volim kao muškarac ženu." Bila sam šokirana, ali ne mogu da kažem da mi nije godilo - kaže ona.
Nakon tog razgovora počela je igra zavođenja i mladi Egipćanin je našu sagovornicu počeo da zasipa komplimentima, romantičnim porukama i pažnjom.
- Vratila sam se u Beograd tog leta, a on mi je i dalje slao poruke. Ne svaki dan, ali mi je prijala ta konverzacija s njim i polako sam se zaljubila u njega. Zbog njega sam prošle godine prvi put otišla u Egipat sama. Od juna do novembra 2021. išla sam čak šest puta kod Abdula u Hurgadu, gde on ima neki manji stan. Tada je bilo sve idilično, bio je romantičan, donosio mi doručak u krevet, kuvao mi je, brinuo o meni... - priča naša sagovornica.

Foto: Informer/Printscreen

Beograđanka upoznala i njegovu porodicu


Egipćanin je u to vreme počeo da joj priča da su njih dvoje suđeni jedno drugom, da bi trebalo da žive zajedno u Egiptu i da tamo pokrenu zajednički posao.
- Kad god bih se vratila u Srbiju, jedva sam čekala da ponovo odem u Hurgadu, da budem s Abdulom. I tada, kad sam bila potpuno zaslepljena, počeo je da mi traži novac. U početku su to bile manje sume, slala sam mu "Vestern junionom". Ne znam ni koliko puta sam mu poslala novac u tih nekoliko meseci. Trebalo mu je, navodno, za popravku kola, za lekove za majku, koja živi u Kairu... Žalio se da mu je mala plata, da se jedva krpi, a ja sam mu redovno slala pare. Jednom mi je čak tražio da kupim dva nova "ajfona" da bismo imali iste, da svi u Egiptu znaju da smo zajedno i ja sam to uradila - priseća se ona.


U jesen prošle godine Abdul joj se požalio da je u stan morao da primi sestru i bolesnu majku iz Kaira.
- Tada je počeo da priča kako bi najbolje bilo da kupimo stan u Hurgadi i da se tamo preselim za stalno... Kad sam ćerki, rođacima i prijateljima predočila tu svoju ideju, svi su bili u šoku, pokušavali su da me odgovore, a ja sam bila luda za Abdulom. Požalila sam mu se da me svi odgovaraju od selidbe u Egipat, a on mi je govorio: "Šta ćeš u Srbiji? Vidiš da te tamo niko ne voli!" Osećala sam se bezvredno. Samo sam želela da odem kod njega, pa sam prelomila, prodala stan u Beogradu i otišla u Hurgadu - priča naša sagovornica.


Ona je najpre ponela novac za depozit za stan u Hurgadi, ali Abdul ju je ubeđivao da to tako ne funkcioniše i da se stanovi isplaćuju samo u celosti.
- Prenela sam sav novac od stana u Egipat iz nekoliko puta i sve sam dala Abdulu, ali stan nikada nismo kupili. Upoznala sam mu tada majku, sestre, živeli smo jedno kraće vreme zajedno, sve sam ih izdržavala. Njegova manipulacija i kontrola su bile užasne i počela sam da shvatam da sam bukvalno mentalno silovana. Živela sam kao u zatvoru, nigde nisam mogla da idem sama. Ako nisam bila sa njim, tu je bila njegova majka koja je bukvalno stražarila pored mene. Učila sam o njegovoj religiji i nismo imali seks jer mu, navodno, to vera nije dozvoljavala... Ubrzo sam počela da ga se plašim, mislila sam da će me ubiti. U decembru prošle godine sam bukvalno pobegla na avion i vratila se u Srbiju, bez para - ispričala je naša sagovornica.

Zahvalna porodici
Abdul je i nakon toga nastavio da joj šalje poruke preko Mesindžera, Instagrama, Vajbera, ali ona mu nije odgovarala:
- Po povratku u Beograd plakala sam kao kiša. Pare ću ponovo zaraditi, ali osećam se emotivno iskorišćeno. Umalo sam upropastila i porodicu i posao. Tom prevarantu sam dala ukupno 110.000 evra, možda i više. Na kraju mogu samo da zahvalim svojoj ćerki i prijateljima jer su mi pomogli da ponovo stanem na noge. 

Podneće tužbu protiv prevaranta

Naša sagovornica kaže da će angažovati advokata i podneti tužbu protiv prevaranta iz Egipta.

- Jedini cilj mi je da taj čovek više ne prevari nijednu ženu. Ne želim više da putujem u Egipat. Letovala sam tamo 20 godina, ali više ne - kaže ova Beograđanka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija