• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.10.2022

07:37

(FOTO) BBC NOVINAR BI DA BIJE ŽENE! Fantazira o šamaranju sudije, bahato preti otkazima

printscreen

Društvo

(FOTO) BBC NOVINAR BI DA BIJE ŽENE! Fantazira o šamaranju sudije, bahato preti otkazima

Podeli vest

Lažni ekološki aktivisti i ekstremisti na Šodrošu nisu uspeli da okupe više od šačice nekoliko desetina istomišljenika na protestu

Oni koji su pravili najveće incidente su privedeni, te ubrzo razim izvedeni prad istražnog sudiju.

Ovim povodom oglasio se i novinar Slobodan Stupar sa još jednim "nije se desilo" tvitom, u kome poziva, kako deluje, na nasilje nad ženama.

U njegovoj verziji događaja, žena-sudija koja je rekla privedenoj osobi sa protesta "da će sada naučiti lekciju do kraja života" zaradila je "izvan zgrade suda i lepu šamarčinu zbog pomenute pretnje".

Foto: Printscreen Tvitter

U svojim potonjim objavama, Stupar objašnjava kako se ovo nije zaista desilo, te kako "šamar može biti deo narodne volje", a sve koji ga upozoravaju da takav rečnik nije primeren 21. veku, naziva "botovima".

Stupar, zaostavština ranog 20. veka kada se moglo na ovaj način javno govoriti, ne vidi ništa pogrešno u svojoj skandaloznoj izjavi, a kako sam piše braneći ove uvrnute stavove, "Gadni smo mi ljudi , a jezik nam je mnogo bolji."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tužilac

pre 1 godinu

A šta drugo se i može očekivati od BBC lažova i MI6 agenta? To je lopurda koja je na prevaru i uz pomoć žutih lopova na vlasti kupio "Azotaru" Pančevo (nikad niko ga nije pitao odakle mu 12 miliona EUR), u najvećoj tajnosti demontirao tek kupljeno postrojenje Karbamid 2 i prodao ga strancima za veće pare nego što je platio celu fabriku, u najvećoj tajnosti, bez validne dokumentacije postrojenje izvezao iz zemlje i onda jednostavno pobegao sa parama. To što su stotine radnika HIP Pančevo i hiljade građana ostali bez hleba njega nije bilo briga. Taj čovek je spreman na sve, verujte ...

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija