• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Petričević

21.10.2022

13:35

VUČIĆ JE VRHUNSKI PRAVNIK, REAGOVAO JE KAO OZBILJAN DRŽAVNIK! Psiholog Aleksandra Janković podržala inicijativu predsednika Srbije!

Zoran Sinko/Shutterstock

Društvo

VUČIĆ JE VRHUNSKI PRAVNIK, REAGOVAO JE KAO OZBILJAN DRŽAVNIK! Psiholog Aleksandra Janković podržala inicijativu predsednika Srbije!

Podeli vest

Psiholog Aleksandra Janković podržala je iniciajtivu predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je podneo Vladi Republike Srbije i predsednici Vlade Ani Brnabić akt za izmenu krivičnog zakonika koji se tiču povećanja kazni za silovanje, objljubu nad detetom, nasiljem u porodici i nemoćnim licima

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima regularno pravo da to uradi i da podnese takvu incijativu što je veoma dobro. On je to predložio najvišim instancama i nadam se da će Vlada to prihvatiti - rekla je ona i dodala: 

Foto: facebook.com

Psiholog Aleksandra Janković

- Vučić je vrhunski pravnik, jako dobro zna šta je dobro i moguće uraditi. U skladu sa tim, kao ozbiljan državnik je reagovao i podneo ovu inicijativu. Predsednik veoma dobro procenjuje stvari. Podržavam to u svakom smislum i ako žena i kao psiholog.

Ona se osvrnula i na proteste žena koji se organizuju prethodnih nedelja.

- Kada je reč o protestma, ne znam ka čemu su usmereni. Tužno je kada neko to koristi za neku vrstu obračuna i pravljenju ženskih revolucija. Ja sam prva koja će podržati žensku stranu, ali mislim da ti protesti neće pomoći ni jednoj od nas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mima

pre 1 godinu

Vučić je zasigurno najbolji pravnik u istoriji prava

Milena

pre 1 godinu

Cak ga je podrzao i iz'lapeli Boza Spasic.Predsednik se "mesa" u sudstvo?Zanimljivo je da ga nije pogodila teska tuga stotina hiljada majki Srbije, kojima su kidnapovana deca u porodilistima!? Vrlo zanimljivo!Ali dzabe pisem kad to necete smeti da objavite.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija