• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.10.2022

08:00

Uhvati poslednje dane akcijskih cena u iSTYLE-u

Informer

Društvo

Uhvati poslednje dane akcijskih cena u iSTYLE-u

Podeli vest

Uz poslednje dane miholjskog leta, uhvati i poslednje dane popusta na Apple proizvode u svim iSTYLE prodavnicama

Po nižim cenama koje su aktuelne do 31. oktobra, pronaći ćeš Mac računare, iPad, Apple Watch modele, kao i fantastične AirPods slušalice, a akciju možeš da iskombinuješ sa iSTYLE uslugom „Staro za novo” i tako obezbediš megapopuste.

Popuste možeš ostvariti i kupovniom putem iSTYLE internet prodavnice, uz besplatnu dostavu za sve akcijske modele.

MacBook Air računari, sa M1 čipom su najbolji izbor za sve oni koji žele da rade u pokretu, s obzirom da je MacBook Air najtanji i najlakši Apple prenosni računar. Do 31. oktobra možeš uštedeti čak do 27.190 RSD pri kupovini ovog računara.

Foto: Informer

U ponudi po sniženim cenama su i MacBook Pro prenosni računari od 13, 14 i 16 inča sa uštedom do čak 65.890 RSD.

Apple iPad koji je moćan, jednostavan i svestran, dizajniran kako za posao, tako i za igru i učenje, sada možeš kupiti po ceni već od 49.900 RSD. Apple iPad je kompatibilan sa Apple Pencil, tako da uz crtanje i skiciranje, tvoja kreativnost će doći do punog izražaja, i to na svakom mestu.

Ukoliko želiš idealnog saputnika kroz zdrav život, Apple Watch će ti u tome itekako pomoći. Prati zdravlje svog srca, izmeri nivo kiseonika u krvi, prati svoje kretanje i mnoštvo drugih sportskih aktivnosti sada za već od 58.900 RSD.

Foto: Informer

Na vama je da izaberete omiljeni Apple proizvod i iskoristite velike popuste u akciji koja je počela 27. septembra, a trajaće do poslednjeg dana oktobra. Celu ponudu možete pogledati ovde.

Ne čekaj, iskoristi lepotu jeseni!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija