• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

27.10.2022

20:54

Sramna scena u crkvi u Šapcu! Pokrao ženu dok je palila sveće, "plen" uzeo iz dečjih kolica!

Printscreen

Društvo

Sramna scena u crkvi u Šapcu! Pokrao ženu dok je palila sveće, "plen" uzeo iz dečjih kolica!

Podeli vest

Snimak drske krađe u Crkvi svetih apostola Petra i Pavla u Šapcu, objavljen na stranici Šabačke vesti, kruži društvenim mrežama. Ljudi se zgražavaju i ne veruju svojim očima

Žena je u crkvu ušla sa dvoje dece. Sa starijim je u palionici palila sveće, a kolica sa bebom su bila iza njihovih leđa u neposrednoj blizini. Muškarac koji je ušao u crkvu za njima se prvo nekoliko puta prekrstio ispred ikona i onda okrenuo prema kolicima osmatrajući kako da neopaženo pokupi stvari iz džepa kolica.

Na prstima se okrenuo čitav krug u blizini kolica i sačekao trenutak da žena i starije dete budu okrenuti leđima, pa lagano zavukao ruku u džep kolica i ukrao novčanik i mobilni telefon.

 

 

Beba u kolicima je pogledom ispratila šta se događa, a lopov se, ne obazirući se, uputio ka izlazu iz crkve gurajući ukradene stvari ispod džempera.

U policijskoj upravi u Šapcu su potvrdili da je žena koja je pokradena podnela prijavu.

- Počinilac još nije pronađen, a policija ima indicije ko bi mogao da bude i nastavlja operativni rad - rekao je za Telegraf.rs portparol PU Šabac Aleksandar Počuča.

Prema navodima na stranici Šabačke vesti dosad nezabeležena krađa u svetovnom hramu dogodila se 6. oktobra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vaspitač

pre 1 godinu

Kad ga otkrijete, uhvatite, uhapsite, evo nudim vam pomoć. Dajte mi ga na seminar, jedno 2 nedelje. Posle suđenje. Uspeh zagarantovan. Neće dugo ni u svoj džep ruku da zavuče i ima da prede kao mala maca, do kraja života.

Rade R

pre 1 godinu

Šabac! Ovaj mora da je neki Zelenovićev! To je ta vrsta!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija