• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.11.2022

22:18

NOVI DETALJI RANJAVANJA NIŠLIJKE U ISTANBULU! Dragana bila sa još petoro Srba u blizini mesta eksplozije!

Tanjug/AP

Društvo

NOVI DETALJI RANJAVANJA NIŠLIJKE U ISTANBULU! Dragana bila sa još petoro Srba u blizini mesta eksplozije!

Podeli vest

Snažna eksplozija odjeknula je oko 14.20 časova po našem vremenu na popularnom šetalištu u najvećem turskom gradu Istanbulu, prilikom tog nemilih događaja povređena je i jedna naša državljanka

Dragana Ristić iz Niša koja je ranjena u današnjoj eksploziji u Istanbulu bila je u grupi šestoro naših turista u najpoznatijem turskom gradu i trebalo je uskoro da se vrate kući.

- Njih šestoro je bilo zajedno danas u blizini mesta ekploziju pored trga Taksim i u pešačkoj zoni, koja je bila prepuna ljudi. Jedino je Dragana ranjena, geler ju je pogodio u rame i ona je u bolnici, gde treba da bude operisana. Srećom, nije životno ugrožena. Ostali su, srećom, prošli bez povreda, a Dragana je trebalo prekosutra da se vrati za Srbiju - navodi izvor Kurira i dodaje da će sada ostati u Istanbulu dok to bude potrebno iz zdravstvenih razloga.

Podsetimo, danas je ministar Ivica Dačić rekao da je u današnjoj eksploziji u Istanbulu ranjena je jedna naša državljanka i da je reč o turisti Dragani Ristić iz Niša.

Naveo je da je ona van životne opasnosti i da se nalazi u bolnici, gde će večeras biti operisana jer ju je geler pogodio u rame. Takođe je Dačić dodao da za sada nema zvaničnih informacija iz Istanbula.

- Ovo je informacija od naših turista koji su bili na licu mesta i javili se našem generalnom konzulatu, koji će pružiti pomoć svim našim državljanima. Generalni konzul Ivana Pejovic je u stalnom kontaktu sa našom ranjenom državljankom. Obaveštavaćemo javnost o svim novim detaljima i razvoju situacije - dodao je Dačić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija