• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

25.11.2022

23:00

KOJA JE VEZA "CRNOG PETKA" SA SVETSKIM PRVENSTVOM U KATARU?! Zgranućete se, ali ove godine I TE KAKO IMAJU UTICAJ NA KUPCE U SRBIJI

printscreen

Društvo

KOJA JE VEZA "CRNOG PETKA" SA SVETSKIM PRVENSTVOM U KATARU?! Zgranućete se, ali ove godine I TE KAKO IMAJU UTICAJ NA KUPCE U SRBIJI

Podeli vest

Lovci na sniženja zagušili butike garderobe, radnje s belom tehnikom i kućnim uređajima, a na kasi se čekalo i do pola sata

Zbog "crnog petka" juče je u tržnim centrima i prodavnicama u Beogradu bila velika gužva, a pojedini kupci su navalili na kupovinu televizora, čija sniženja idu i do 40 odsto, i to zbog Svetskog prvenstva u fudbalu u Kataru!

Što se tiče ostalih ponuda i umanjenja cena, najviše je snižena garderoba - do 50 odsto, pojedini komadi nameštaja do 70 odsto i kozmetika do 30 odsto.

Reporteri Kurira obišli su u popodnevnim satima jedan od većih tržnih centara i zatekli gužve u prodavnicama garderobe, bele tehnike i kućnih uređaja. Na kasi se čekalo i do pola sata.

- S obzirom na to da se Svetsko prvenstvo poklopilo sa "crnim petkom", mnogo građana je na naše prijatno iznenađenje zainteresovano za kupovinu televizora. Uglavnom se traže televizori sa većim ekranima, a trenutno se i njihova kupovina isplati jer, zavisno od marke televizora, cena je snižena od 20 do 40 odsto - kaže prodavačica iz jedne poznate prodavnice kućnih uređaja i dodaje da se, pored televizora, kupuju i laptopovi, čije su cene takođe snižene od 30 do 40 odsto.

Foto: pexels.com

- U prepodnevnim satima su bile manje gužve, dok je najveća navala bila posle podne, kada su ljudi završili posao, a to je i bilo očekivano.

Takođe, što se tiče popusta na belu tehniku, prodavci kažu da oni uglavnom traju do kraja meseca, dok se sniženja na garderobu završavaju do kraja vikenda. I saloni nameštaja imaju velika sniženja na pojedine komade, koji idu čak i do 70 odsto.

Sniženja za "crni petak"

- do 40 odsto na kućne aparate i belu tehniku
- do 50 odsto je snižena garderoba
- do 30 odsto je na popustu kozmetika
- do 70 odsto je jeftiniji nameštaj
- do 50 odsto je popust na sportsku opremu

S obzirom na to da većina kupoholičara koristi aplikacije na mobilnim telefonima, sniženja za onlajn kupovinu raznih proizvoda idu i do 70 odsto.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija