• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.12.2022

16:15

NOVI MALOPRODAJNI OBJEKAT BLIZU GRANIČNOG PRELAZA HORGOŠ! Otvorena GAZPROM benzinska stanica u Bačkim Vinogradima

Promo

Društvo

NOVI MALOPRODAJNI OBJEKAT BLIZU GRANIČNOG PRELAZA HORGOŠ! Otvorena GAZPROM benzinska stanica u Bačkim Vinogradima

Podeli vest

Premijum maloprodajni brend kompanije NIS postao je bogatiji za još jedan savremeni objekat, a reč je o novoj GAZPROM benzinskoj stanici „Bački Vinogradi 1“, na auto putu Beograd – Budimpešta, blizu graničnog prelaza Horgoš. Benzinska stanica izgrađena je u skladu sa strogim ekološkim, bezbednosnim i tehničkim standardima i predstavlja jedan od najmodernijih objekata u okviru maloprodajne mreže NIS-a

Benzinska stanica „Bački Vinogradi 1“ opremljena je sa četiri „ostrva“ sa multifunkcionalnim automatima za točenje goriva, kao i multimedijalnim ekranima i panoima na kojima potrošači mogu da se informišu o aktuelnim ponudama. Potrošačima su na raspolaganju goriva evro pet kvaliteta domaće proizvodnje, uključujući premijum G-Drive naftne derivate, a deo ponude je i usluga automatskog točenja AdBlue tečnosti  u automobile. Takođe, svi posetioci objekta mogu da uživaju u raznovrsnoj gastronomskoj ponudi kao i u bogatom izboru robe široke potrošnje koja je dostupna u okviru Drive Cafe restorana. Nova benzinska stanica „Bački Vinogradi 1“ sedmi je digitalni objekat u  mreži kompanije NIS koji potrošačima nudi jedinstveno korisničko iskustvo. 

Povodom otvaranja maloprodajnog objekta „Bački Vinogradi 1“ kompanija NIS je pripremila i posebne pogodnosti za potrošače. Naime, uz svaku kupovinu 15 ili više litara bilo koje vrste goriva,  potrošači na poklon dobijaju jedan od promotivnih proizvoda po sopstvenom izboru, kao što su Drive Cafe kafa, Drive Cafe kroasan ili flašica negazirane Jazak vode. Akcija dobrodošlice trajaće do 1. januara 2023. godine.  

U svetlu predstojećih praznika i u duhu praznične čarolije, NIS će u narednom periodu takođe obradovati sve posetioce novootvorene benzinske stanice jedinstvenom prilikom da upoznaju Sneguročke, koje prema ruskim legendama predstavljaju  unuke i verne pomoćnice Deda Mraza. Sneguročke će posetioce GAZPROM benzinske stanice „Bački Vinogradi 1“ počastiti prazničnim čokoladicama, a sve zainteresovane upoznati sa benefitima programa lojalnosti NIS-a „Sa nama na putu“, uz koji svi članovi mogu da ostvare značajne uštede prilikom svake kupovine goriva na benzinskim stanicama NIS-a, i to do 6 dinara po litru kupljenog goriva. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija