• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

14.12.2022

13:41

Ovo je Srećko i ima nešto važno da vam kaže!

Privatna arhiva

Društvo

Ovo je Srećko i ima nešto važno da vam kaže!

Podeli vest

Ćao, ja sam Srećko i čuvam sve što vam je važno – vaš dom, vaše zdravlje, vaš auto i vaš poslovanje. Obećavam da ću biti vaš veran saputnik, mudri savetnik i najbolji čuvar svih vaših dragocenosti

Foto: Privatna arhiva

Nova godina se bliži i zato danas želim da pričamo o putovanjima!

Znam da je zima period kada većina voli da se ušuška u toplini svog doma i uz čaj ili kuvano vino uživa sa prijateljima i porodicom. Drugi deo obožava zimske sportove i njima ni temperature ispod nule, ni automobil koji je zatrpan u snegu, ne predstavljaju problem. Ja volim da sam ušuškan i da mi je toplo, ali obožavam putovanja!

Posebnu čar tokom novogodišnjih praznika imaju gradovi širom Evrope, složićete se sa mnom. Ukrašene ulice, ogromne jelke na trgovima i po tržnim centrima, novogodišnje pesme koje svi pevuše, ono su što u svakom izaziva radost i vraća u detinjstvo.

Najpoznatiji evropski gradovi poput Pariza, Praga, Rima, Londona, Barselone i Bratislave u ovom delu godine imaju neki magični sjaj.

Romantični Rim poseban šmek ima u toku novogodišnjih praznika, a vatromet na nebu iznad Londona kada se u ponoć kazaljke na Big Benu poklope, prizor je koji ostavlja bez daha.

Mnogo je turista koji Novu godinu proslavljaju i dočekuju na ovim evropskim destinacijama.

Ako se odlučite da 2023. godinu dočekate u nekom od ovih gradova, ne morate se opterećivati kupovinom skupih večernjih toaleta, već samo budite sigurni da ste spakovali svoj omiljeni topli džemper, kapu, šal i rukavice. I Putno zdravstveno osiguranje!

Savetujem vam da, kako bi vaše putovanje bilo bezbrižnije i prijatnije, pozovete prijatelje iz AMS Osiguranja na broj telefona 0800 009 009 ili ponudu osiguranja pogledate na WEBSHOP-u .

Svi vi koji se odlučite da Putno zdravstveno osiguranje kupite na webshop-u AMS Osiguranja, dobićete popust od 30 %!

Kada uplatite Putno zdravstveno osiguranje, ostaje vam samo da se spakujete, sa sobom obavezno ponesete osmeh i uživate u prazničnoj euforiji! Srećan put!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija