• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.01.2023

00:00

SRBIJO, SREĆNA TI NOVA GODINA! Da nam 2023. bude PUNA ZDRAVLJA, LJUBAVI, SREĆE I USPEHA!

informer/ilustracija

Društvo

SRBIJO, SREĆNA TI NOVA GODINA! Da nam 2023. bude PUNA ZDRAVLJA, LJUBAVI, SREĆE I USPEHA!

Podeli vest

Da u Novoj 2023. godini budete zdraviji, srećniji i uspešniji, da sve ružno zaboravite i krenete napred u ostvarenje vaših najlepših želja i snova, želi vam redakcija vašeg omiljenog internet portala Informer.rs!

2022. godina je iza nas! Dočekali smo Novu 2023. sa verom i nadom da će biti mnogo bolja, zdravija, uspešnija i srećnija!

Zato, družite se sa nama i u 2023. godini, budite bolji, zdraviji i uspešniji za sebe, svoju porodicu, prijatelje - za Srbiju!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Perica

pre 1 godinu

Srećna svima Nova godina i puno zdravlja i veselja a RTS-u sve najgore. Najavili su prenos vatrometa iz Beograda umesto toga predstavili su najgori mogući program a od vatrometa ni v. Treba ih ukinuti i kakva više pretplata? Sve ih treba najuriti i raspustiti. Nacionalna sramota! Neprijatelji ove naše Srbije!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija